Kunci Gitar Fira Azahra - Tresno Selawase

Transpose:
Capo ♪ fret 1

Intro : C Am F G
        C Am F G
        Am Em F -G C..

C
 sworo angin ing wengi
Am
 gawe roso ning ati
F                   G
 sing kasmaran sliramu..
C
 sumilir angin dalu
Am
 kirimno layangku
F                    G
 tondo moto katresnanku..

       F          G
nganti pupus nyawaku..
      F          Em
sak pedhote nafasku..
    F
ora bakal ilang
    G             C
tresno mring sliramu..

C
 ademe bengi iki
Am
 tansah kegowo ati
F                  G
 kangen marang esemmu..
C
 kapan biso sumanding
Am
 jejer bareng sliramu
F              G
 pepujaning atiku..

       F           G
nganti kapan ngenteni..
       F          Em
takdir Gusti pinesti..
     F             G
biso sesandingan dadi 
      C
selawase..

Reff :
        Am        Em
 tresno ra bakal ilang..
        F           G
 kangen kanggo sliramu..
        Am       Em
 sayang ra biso ilang..
        F          G
 kangen kanggo awakmu..
       F         G
 sak pupuse nyawaku..
       F          Em
 sak pedhote nafasku..
        F        G      C
 tresno iki.. ra biso keganti..

Musik : Am Em F G
        Am Em F G
        F G F Em
        F G C..

C
 ademe bengi iki
Am
 tansah kegowo ati
F                  G
 kangen marang esemmu..
C
 kapan biso sumanding
Am
 jejer bareng sliramu
F              G
 pepujaning atiku..

       F           G
nganti kapan ngenteni..
       F          Em
takdir Gusti pinesti..
     F             G
biso sesandingan dadi 
      A
selawase..

Reff : (overtune)
        Bm        F#m
 tresno ra bakal ilang..
        G           A
 kangen kanggo sliramu..
        Bm       F#m
 sayang ra biso ilang..
        G          A
 kangen kanggo awakmu..
       G         A
 sak pupuse nyawaku..
       G          F#m
 sak pedhote nafasku..
        G        A      D
 tresno iki.. ra biso keganti..

        Bm        F#m
 tresno ra bakal ilang..
        G           A
 kangen kanggo sliramu..
        Bm       F#m
 sayang ra biso ilang..
        G          A
 kangen kanggo awakmu..
       G         A
 sak pupuse nyawaku..
       G          F#m
 sak pedhote nafasku..
        G        A      D
 tresno iki.. ra biso keganti..

Outro : Bm F#m G A
        D..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# A#m F# G#
        C# A#m F# G#
        A#m Fm F# -G# C#..

C#
 sworo angin ing wengi
A#m
 gawe roso ning ati
F#                  G#
 sing kasmaran sliramu..
C#
 sumilir angin dalu
A#m
 kirimno layangku
F#                   G#
 tondo moto katresnanku..

       F#         G#
nganti pupus nyawaku..
      F#         Fm
sak pedhote nafasku..
    F#
ora bakal ilang
    G#            C#
tresno mring sliramu..

C#
 ademe bengi iki
A#m
 tansah kegowo ati
F#                 G#
 kangen marang esemmu..
C#
 kapan biso sumanding
A#m
 jejer bareng sliramu
F#             G#
 pepujaning atiku..

       F#          G#
nganti kapan ngenteni..
       F#         Fm
takdir Gusti pinesti..
     F#            G#
biso sesandingan dadi 
      C#
selawase..

Reff :
        A#m       Fm
 tresno ra bakal ilang..
        F#          G#
 kangen kanggo sliramu..
        A#m      Fm
 sayang ra biso ilang..
        F#         G#
 kangen kanggo awakmu..
       F#        G#
 sak pupuse nyawaku..
       F#         Fm
 sak pedhote nafasku..
        F#       G#     C#
 tresno iki.. ra biso keganti..

Musik : A#m Fm F# G#
        A#m Fm F# G#
        F# G# F# Fm
        F# G# C#..

C#
 ademe bengi iki
A#m
 tansah kegowo ati
F#                 G#
 kangen marang esemmu..
C#
 kapan biso sumanding
A#m
 jejer bareng sliramu
F#             G#
 pepujaning atiku..

       F#          G#
nganti kapan ngenteni..
       F#         Fm
takdir Gusti pinesti..
     F#            G#
biso sesandingan dadi 
      A#
selawase..

Reff : (overtune)
        Cm        Gm
 tresno ra bakal ilang..
        G#          A#
 kangen kanggo sliramu..
        Cm       Gm
 sayang ra biso ilang..
        G#         A#
 kangen kanggo awakmu..
       G#        A#
 sak pupuse nyawaku..
       G#         Gm
 sak pedhote nafasku..
        G#       A#     D#
 tresno iki.. ra biso keganti..

        Cm        Gm
 tresno ra bakal ilang..
        G#          A#
 kangen kanggo sliramu..
        Cm       Gm
 sayang ra biso ilang..
        G#         A#
 kangen kanggo awakmu..
       G#        A#
 sak pupuse nyawaku..
       G#         Gm
 sak pedhote nafasku..
        G#       A#     D#
 tresno iki.. ra biso keganti..

Outro : Cm Gm G# A#
        D#..
Facebook
Twitter

Chord Fira Azahra - Tresno Selawase


Lihat semua :
  • Chord Fira Azahra
  •