Kunci Gitar Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar

Transpose:
Intro : C Em F G..

   C                 Em
Gusti.. kulo paringi dalanmu..
A                       Dm
 sadar kulo yen wong ra ndue..
F                  G
 sing ra ndue opo opo..
Em                  Am
 kulo mboten sinten sinten..
       Dm  
kulo sadar..
   G                       C
kersane ingkang kulo pamit mawon..

 C                Em
opo.. yo kowe ora rumongso..
A                  Dm
 yen kowe ngenyek urip kulo..
F                     G
 wis ra sah di eling eling..
Em                 Am
 lalekno yen ngene carane
        Dm
lungo o sing adoh..
 G                 C
ati iki tenan uwes lilo..

Int. Dm G C..

            F
yen we ra gelem lungo
    G             Em       Am
aku sing bakal ngadoh.. saiki..
       Dm
uwis kadong loro ati
        G
mergo kowe sing njalari..

  F              G
sadar ku wong ra ndue..
  Em              Am
kowe kuwi wong ndue
        Dm
we gawe tatune ati
           G
sing tak terimo..
          C
aku iklas wae..

Reff :
           F                 G
 opo yo ra rumongso.. yen omonganmu..
          Em                   Am
 gawe gelone ati.. sing tak trimo..
          Dm                G
 kowe kebacut.. yen ngono caramu..
       C      C7
 aku pamit wae..

          F                  G
 aku yo sadar diri.. tapi ra ngono..
          Em             Am
 caramu kuwi.. ngelarani ati..
             Dm               G
 aku wong ra ndue.. kowe wong ndue..
            C
 Gusti kulo sadar..

Musik : C  Em  F G C Bb
        F  Em Am F G C..

  F              G
sadar ku wong ra ndue..
  Em              Am
kowe kuwi wong ndue..
        Dm
we gawe tatune ati
           G
sing tak terimo..
          C
aku iklas wae..

Reff :
           F                 G
 opo yo ra rumongso.. yen omonganmu..
          Em                   Am
 gawe gelone ati.. sing tak trimo..
          Dm                G
 kowe kebacut.. yen ngono caramu..
       C      C7
 aku pamit wae..

          F                  G
 aku yo sadar diri.. tapi ra ngono..
          Em             Am
 caramu kuwi.. ngelarani ati..
             Dm               G
 aku wong ra ndue.. kowe wong ndue..
            C    G
 Gusti kulo sadar..
            C
 Gusti kulo sadar..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb Dm D# F..

   Bb                Dm
Gusti.. kulo paringi dalanmu..
G                       Cm
 sadar kulo yen wong ra ndue..
D#                 F
 sing ra ndue opo opo..
Dm                  Dm
 kulo mboten sinten sinten..
       Cm 
kulo sadar..
   F                       Bb
kersane ingkang kulo pamit mawon..

 Bb               Dm
opo.. yo kowe ora rumongso..
G                  Cm
 yen kowe ngenyek urip kulo..
D#                    F
 wis ra sah di eling eling..
Dm                 Dm
 lalekno yen ngene carane
        Cm
lungo o sing adoh..
 F                 Bb
ati iki tenan uwes lilo..

Int. Cm F Bb...

            D#
yen we ra gelem lungo
    F             Dm       Dm
aku sing bakal ngadoh.. saiki..
       Cm
uwis kadong loro ati
        F
mergo kowe sing njalari..

  D#             F
sadar ku wong ra ndue..
  Dm              Dm
kowe kuwi wong ndue
        Cm
we gawe tatune ati
           F
sing tak terimo..
          Bb
aku iklas wae..

Reff :
           D#                F
 opo yo ra rumongso.. yen omonganmu..
          Dm                   Dm
 gawe gelone ati.. sing tak trimo..
          Cm                F
 kowe kebacut.. yen ngono caramu..
       Bb     Bb7
 aku pamit wae..

          D#                 F
 aku yo sadar diri.. tapi ra ngono..
          Dm             Dm
 caramu kuwi.. ngelarani ati..
             Cm               F
 aku wong ra ndue.. kowe wong ndue..
            Bb
 Gusti kulo sadar..

Musik : Bb  Dm  D# F Bb G#
        D#  Dm Dm D# F Bb..

  D#             F
sadar ku wong ra ndue..
  Dm              Dm
kowe kuwi wong ndue..
        Cm
we gawe tatune ati
           F
sing tak terimo..
          Bb
aku iklas wae..

Reff :
           D#                F
 opo yo ra rumongso.. yen omonganmu..
          Dm                   Dm
 gawe gelone ati.. sing tak trimo..
          Cm                F
 kowe kebacut.. yen ngono caramu..
       Bb     Bb7
 aku pamit wae..

          D#                 F
 aku yo sadar diri.. tapi ra ngono..
          Dm             Dm
 caramu kuwi.. ngelarani ati..
             Cm               F
 aku wong ra ndue.. kowe wong ndue..
            Bb   F
 Gusti kulo sadar..
            Bb
 Gusti kulo sadar..

Outro : Bb

Chord Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar


Lihat semua :
  • Chord Fira Azahra
  •