Kunci Gitar Fira Azahra - Cukup Kuciwo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C F G C -G/B
        Am Dm G C..

  C          G          Am G
netes eluh.. neng pipi iki..
Dm             G
eleng guyumu.. esem manismu..
C              G          Am G
kebayang.. ing saben wengiku..
Dm                   G
kangen sliramu.. aku tresno sliramu..

Em
nanging saiki..
         Am
kowe nyanding karo de’e..
          Dm                     G
ra njalok sepuro malah we gawe gelo..
           C
neng njero dodo..

Int. Dm G C 
     C-C-Dm-Dm C-C C

Reff :
      Dm       G      
 sing tak roso.. ambyar ati iki
    C          E              A
 mergo kowe gampang medot tresno..
           Dm               G
 kowe ra peduli.. karo aku iki..
    C              E              Am
 we ngancurno.. janji sing tak trimo..
    A         Dm     G     (C)
 cukup ku kuciwo.. kowe.. tego..

Musik : C E Am A Dm..G..

Em
nanging saiki..
         Am
kowe nyanding karo de’e..
          Dm                     G
ra njalok sepuro malah we gawe gelo..
           C   C-C Dm-Dm C-C C
neng njero dodo..

Reff :
      Dm       G      
 sing tak roso.. ambyar ati iki
    C          E              A
 mergo kowe gampang medot tresno..
           Dm               G
 kowe ra peduli.. karo aku iki..
    C              E              Am
 we ngancurno.. janji sing tak trimo..
   A          Dm     G
 cukup ku kuciwo.. kowe..

      Dm       G      
 sing tak roso.. ambyar ati iki
    C          E              A
 mergo kowe gampang medot tresno..
           Dm               G
 kowe ra peduli.. karo aku iki..
    C              E              Am
 we ngancurno.. janji sing tak trimo..
    A         Dm     G     (C)
 cukup ku kuciwo.. kowe.. tego..

Outro : C E Am A Dm..G..
        C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G A D -A/C#
        Bm Em A D..

  D          A          Bm  A
netes eluh.. neng pipi iki..
Em             A
eleng guyumu.. esem manismu..
D              A          Bm  A
kebayang.. ing saben wengiku..
Em                   A
kangen sliramu.. aku tresno sliramu..

F#m
nanging saiki..
         Bm
kowe nyanding karo de’e..
          Em                     A
ra njalok sepuro malah we gawe gelo..
           D
neng njero dodo..

Int. Em A D..
     D-D-Em-Em-D-D D

Reff :
      Em       A      
 sing tak roso.. ambyar ati iki
    D          F#             B
 mergo kowe gampang medot tresno..
           Em               A
 kowe ra peduli.. karo aku iki..
    D              F#             Bm
 we ngancurno.. janji sing tak trimo..
    B         Em     A     (D)
 cukup ku kuciwo.. kowe.. tego..

Musik : D F# Bm B Em..A..

F#m
nanging saiki..
         Bm
kowe nyanding karo de’e..
          Em                     A
ra njalok sepuro malah we gawe gelo..
           D   D-D-Em-Em-D-D D
neng njero dodo..

Reff :
      Em       A      
 sing tak roso.. ambyar ati iki
    D          F#             B
 mergo kowe gampang medot tresno..
           Em               A
 kowe ra peduli.. karo aku iki..
    D              F#             Bm
 we ngancurno.. janji sing tak trimo..
   B          Em     A
 cukup ku kuciwo.. kowe..

      Em       A      
 sing tak roso.. ambyar ati iki
    D          F#             B
 mergo kowe gampang medot tresno..
           Em               A
 kowe ra peduli.. karo aku iki..
    D              F#             Bm
 we ngancurno.. janji sing tak trimo..
    B         Em     A     (D)
 cukup ku kuciwo.. kowe.. tego..

Outro : D F# Bm B Em..A..
        D
Facebook
Twitter

Chord Fira Azahra - Cukup Kuciwo


Lihat semua :
  • Chord Fira Azahra
  •