Kunci Gitar Fira Azahra - Kuto Kenangan

Transpose:
Intro : C F G  C
        Am Dm Bb C..

C        F      G        C
kuto iki.. sing dadi kenangan..
E                 Am         G
aku lan kowe.. berjumpa bersama..
       F           G         C
tolong duh Gusti roso nopo niki..

C             F     G      C
esem manismu.. sing marai ati..
E                    Am        G
roso tresnoku.. mung kanggo sliramu..
      F        G        C
tenan atiku ra bakal ngapusi..

Int. F G C..

        F      G   
ngapuntene.. kulo..
    Em            Am
pun tresno marang kowe..
     D                   G
kekancan iki ra bakal luntur..
              C
sing tenang wae..

Reff :
       F
 kuto iki..
      G          Em          Am
 sing dadi saksi tresno ro kowe
                       F
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            G
 senadjan roso iki..
              C       C7
 ra bakal tak ungkapke..

       F
 kuto iki..
   G             Em       Am
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    Dm
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           G
 cukup tak simpen lan tak tulis
         C
 ning tembang iki..

Musik : F G Em Am -G
        F G C..

        F      G   
ngapuntene.. kulo..
    Em            Am
pun tresno marang kowe..
     D                   G
kekancan iki ra bakal luntur..
              C
sing tenang wae..

Reff :
       F
 kuto iki..
      G          Em          Am
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       Dm
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            G
 senadjan roso iki..
              C       C7
 ra bakal tak ungkapke..

       F
 kuto iki..
   G             Em          Am
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    Dm
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           G
 cukup tak simpen lan tak tulis
         C
 ning tembang iki..

       F
 kuto iki..
      G          Em          Am
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       Dm
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            G
 senadjan roso iki..
              C
 ra bakal tak ungkapke..

       F
 kuto iki..
   G             Em          Am
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    Dm
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           G
 cukup tak simpen lan tak tulis
         C
 ning tembang iki..
 G                C
  kuto iki sing dadi saksi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B E F# B
        G#m C#m A B..

B        E      F#       B
kuto iki.. sing dadi kenangan..
D#                G#m        F#
aku lan kowe.. berjumpa bersama..
       E           F#        B
tolong duh Gusti roso nopo niki..

B             E     F#     B
esem manismu.. sing marai ati..
D#                   G#m       F#
roso tresnoku.. mung kanggo sliramu..
      E        F#       B
tenan atiku ra bakal ngapusi..

Int. E F# B..

        E      F#  
ngapuntene.. kulo..
    D#m           G#m
pun tresno marang kowe..
     C#                  F#
kekancan iki ra bakal luntur..
              B
sing tenang wae..

Reff :
       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe
                       E
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B       B7
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m      G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..

Musik : E F# D#m G#m -F#
        E F# B..

        E      F#  
ngapuntene.. kulo..
    D#m           G#m
pun tresno marang kowe..
     C#                  F#
kekancan iki ra bakal luntur..
              B
sing tenang wae..

Reff :
       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       C#m
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B       B7
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m         G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..

       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       C#m
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m         G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..
 F#               B
  kuto iki sing dadi saksi..

Chord Fira Azahra - Kuto Kenangan


Lihat semua :
  • Chord Fira Azahra
  •