Kunci Gitar Kelinci Ucul - Campursari Ki Narto Sabdo

Transpose:
Catatan :
Chord sudah dimudahkan.

Intro : D..G..D..A..

           D
ngubengi kuto.. sak teruse
              G
neng ndeso ndeso..
                 D
mergo aku anggoleki 
sing tak tresnani
            G
kelinciku ucul..

      A     D
lungo mengetan.. suroboyo
              G
terus nyang bali..
                         D
mengulon lungo nyang bandung
ora ketemu
                     A
terus aku nyang jakarta...

Reff:
               D
 jebul ora ketemu
 aduh kelinciku
            G
 ojo mbedo aku
   G       A              D
 terus.. bali.. nyang semarang
      G     A             D
 kelinciku uwus.. ono kandang..

      A   D
lah jebulane.. grusa grusu
          G
keburu nafsu..
                     D
wekasane montang manting,
ragate akeh
                    A
aku dewe kang kebanting..

Musik : D..G..D..A..

           D
ngubengi kuto.. sak teruse
              G
neng ndeso ndeso..
                 D
mergo aku anggoleki 
sing tak tresnani
            G
kelinciku ucul..

      A     D
lungo mengetan.. suroboyo
              G
terus nyang bali..
                         D
mengulon lungo nyang bandung
ora ketemu
                     A
terus aku nyang jakarta...

Reff:
               D
 jebul ora ketemu
 aduh kelinciku
            G
 ojo mbedo aku
   G       A              D
 terus.. bali.. nyang semarang
      G     A             D
 kelinciku uwus.. ono kandang..

      A   D
lah jebulane.. grusa grusu
          G
keburu nafsu..
                     D
wekasane montang manting,
ragate akeh
                    A
aku dewe kang kebanting..

Outro : G A D..

Chord Kelinci Ucul - Campursari Ki Narto Sabdo


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  •