Kunci Gitar Gusanda Latova - NGERTI

Transpose:
Intro : C D Bm Em
        Am A D..

C                  G
 kelingan jaman mbiyen..
             Em
ra bakal kelalen..
               G
di siyo siyo koyo barang balen..

C             D
 loro atine paten..
                 Em
leh nglarani kesuen..
                    G
amben masalah mesti tak gawe wanen..
C                      D
 tengah dalan, malah kowe njaluk leren..

*)
       C
 kabeh wes tak kekke
      D
 tapi mesti diiklaske
     G          D/F#
 aku pengen bahagia
       Em        D  C
 meski ra karo dia..
   D             (Em)
 sabar bakalane indah..

Int. Em C G D
     Em C G D..

C                 D
 lungo wae karo kae..
               Em
seng ono segalane..
              G
rabakal aku nahan suwe suwe..

C               D
 misal iso mbaleni..
                Em
kedadenan sek wingi..
                    G
mungkin iseh bareng teko saiki..
C                 D
 pie meneh, aku kudu sadar diri..

*)
      C
 kowe rabakal ngerti
     D
 aku aleh nggelani
         G          D/F#
 mungkin ngene takdire
        Em           D
 kowe jodoh karo liyane..

       C
 wes entek tangisanku
      D
 ngepikirno awakmu
     G           D/F#
 kuharap kau bahagia
       Em       D
 meski ora bersama
     C
 hoouwo ho oo..
    D              (C)
 ngebuka lembaran baru ..

Musik : C    Em
         hu..ho..ho..
        G          C
        wo.. sya nana..
        C  D  C  D

*)
       C
 cukup teko saiki
        D
 dewe kudu kuat ati
           G        D/F#
 ndelok ngarep ati ati
        Em       D
 jaga dirimu disini
   C
 ooo oo..
   D             G D/F# Em D
 kabeh ojo digelani..
 C  D                 G
   aku pamit undur..diri..
Facebook
Twitter

Chord Gusanda Latova - NGERTI


Lihat semua :
  • Chord Gusanda Latova
  • Chord Lagu Jawa
  •