Kunci Gitar Ditinggal Pas Sayang Sayange - Kalia Siska ft. SKA 86

Transpose:
Catatan :
-Lagu ini pertama kali dipopulerkan oleh 
 Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange
-Capo ♪ fret 1

Intro : Am Em Dm C
        Dm C Em..Am..
        Am C Dm C
        Dm C Em..
        Am C Dm C
        Dm C Em..Am.. 

Am
loro rasane ati..
G                Am
nganti ra biso lali..
F                    G
tresno tulus songko ati..
       C  Em
di larani..
  F            G
kowe janji tresno..
  C       G   Am
tulus songko ati..
     F           Em
nyatane kowe.. gawe.. 
     Am
loro ati….

Am
piye kabarmu sayang..
 G              Am
opo kowe eling aku..
  F                        G
biyen sing mbok tinggal tanpo.. 
     C  Em
mesakne..
  F           G
kowe ninggal aku..
    C      G   Am
pas sayang sayange..
     F              
lungamu ninggal.. 
  Em         Am
tatu neng atiku….

Reff :
           Am           C
 tatu neng atiku loro rasane..
          Dm                C
 nganti koyo di iris iris rasane..
         Dm                C
 mergo naliko aku sayang sayange..
        Em 
 kowe mutus tresno cukup sak mene….

         Am            C
 keronto ronto ati rasane..
         Dm             C
 koyo ra biso tak ibaratake..
          Dm                C
 amung mergo masalah sing sepele..
         Em               Am
 kowe nduwe tresno liyane….

Musik : Am C Dm C
        Dm C Em..
        Am C Dm C
        Dm C Em..Am..

Am
loro rasane ati..
G                Am
nganti ra biso lali..
F                    G
tresno tulus songko ati..
       C   Em
di larani..
  F            G
kowe janji tresno..
  C       G   Am
tulus songko ati..
     F           Em
nyatane kowe.. gawe.. 
     Am
loro ati….

Am
piye kabarmu sayang..
 G              Am
opo kowe eling aku..
  F                        G
biyen sing mbok tinggal tanpo.. 
     C  Em
mesakne..
  F           G
kowe ninggal aku..
    C      G   Am
pas sayang sayange..
     F              
lungamu ninggal.. 
  Em         Am
tatu neng atiku….

Reff :
           Am           C
 tatu neng atiku loro rasane..
          Dm                C
 nganti koyo di iris iris rasane..
         Dm                C
 mergo naliko aku sayang sayange..
        Em 
 kowe mutus tresno cukup sak mene….

         Am            C
 keronto ronto ati rasane..
         Dm             C
 koyo ra biso tak ibaratake..
          Dm                C
 amung mergo masalah sing sepele..
         Em 
 kowe nduwe tresno liyane….

           Am           C
 tatu neng atiku loro rasane..
          Dm                C
 nganti koyo di iris iris rasane..
         Dm                C
 mergo naliko aku sayang sayange..
        Em 
 kowe mutus tresno cukup sak mene….

         Am            C
 keronto ronto ati rasane..
         Dm             C
 koyo ra biso tak ibaratake..
          Dm                C
 amung mergo masalah sing sepele..
         Em               Am
 kowe nduwe tresno liyane….

Outro : Am C Dm C
        Dm C Em..
        Am C Dm C
        Dm C Em..Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m Fm D#m C#
        D#m C# Fm..A#m..
        A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..
        A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..A#m..

A#m
loro rasane ati..
G#               A#m
nganti ra biso lali..
F#                   G#
tresno tulus songko ati..
       C#  Fm
di larani..
  F#           G#
kowe janji tresno..
  C#     -G#  A#m
tulus songko ati..
     F#          Fm
nyatane kowe.. gawe.. 
     A#m
loro ati….

A#m
piye kabarmu sayang..
 G#             A#m
opo kowe eling aku..
  F#                       G#
biyen sing mbok tinggal tanpo.. 
     C# Fm
mesakne..
  F#          G#
kowe ninggal aku..
    C#    -G#  A#m
pas sayang sayange..
     F#             
lungamu ninggal.. 
  Fm         A#m
tatu neng atiku….

Reff :
           A#m          C#
 tatu neng atiku loro rasane..
          D#m               C#
 nganti koyo di iris iris rasane..
         D#m               C#
 mergo naliko aku sayang sayange..
        Fm..
 kowe mutus tresno cukup sak mene….

         A#m           C#
 keronto ronto ati rasane..
         D#m            C#
 koyo ra biso tak ibaratake..
          D#m               C#
 amung mergo masalah sing sepele..
         Fm..             A#m
 kowe nduwe tresno liyane….

Musik : A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..
        A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..A#m..

A#m
loro rasane ati..
G#               A#m
nganti ra biso lali..
F#                   G#
tresno tulus songko ati..
       C#  Fm
di larani..
  F#           G#
kowe janji tresno..
  C#     -G#  A#m
tulus songko ati..
     F#          Fm
nyatane kowe.. gawe.. 
     A#m
loro ati….

A#m
piye kabarmu sayang..
 G#             A#m
opo kowe eling aku..
  F#                       G#
biyen sing mbok tinggal tanpo.. 
     C# Fm
mesakne..
  F#          G#
kowe ninggal aku..
    C#    -G#  A#m
pas sayang sayange..
     F#             
lungamu ninggal.. 
  Fm         A#m
tatu neng atiku….

Reff :
           A#m          C#
 tatu neng atiku loro rasane..
          D#m               C#
 nganti koyo di iris iris rasane..
         D#m               C#
 mergo naliko aku sayang sayange..
        Fm..
 kowe mutus tresno cukup sak mene….

         A#m           C#
 keronto ronto ati rasane..
         D#m            C#
 koyo ra biso tak ibaratake..
          D#m               C#
 amung mergo masalah sing sepele..
         Fm..
 kowe nduwe tresno liyane….

           A#m          C#
 tatu neng atiku loro rasane..
          D#m               C#
 nganti koyo di iris iris rasane..
         D#m               C#
 mergo naliko aku sayang sayange..
        Fm..
 kowe mutus tresno cukup sak mene….

         A#m           C#
 keronto ronto ati rasane..
         D#m            C#
 koyo ra biso tak ibaratake..
          D#m               C#
 amung mergo masalah sing sepele..
         Fm..             A#m
 kowe nduwe tresno liyane….

Outro : A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..
        A#m C# D#m C#
        D#m C# Fm..A#m..

Chord Ditinggal Pas Sayang Sayange - Kalia Siska ft. SKA 86


Lihat semua :
  • Chord Kalia Siska
  • Chord SKA 86
  •