Kunci Gitar Berjuang Ra Nyayang - Kalia Siska x Anak Muda Doyan Dangdut

Transpose:
Intro : C..Em..F..Fm G C..G..

 C
aku sing berjuang..
          Em
tapi wong liyo sing nyayang..
  F           G       C
remuk redam.. atiku kelangan..
Dm            G
tak rewangi nibo nangi
        Em          Am     
merjuangne kowe selama iki..
        Dm        F           G
nanging nyatane kowe.. mblenjani..

F      G         Em     Am      
 opo kowe ra kelingan sayang..
Dm      E            Am
 naliko mbiyen dewek barenggan..
F          G           Em      Am
 gampang temen kowe ngapus kenangan..
    Dm
sungguh tertegokan..
    F        Fm      G
coromu kui.. menyakitkan..

Reff :
 F                 Em
  loro tenan aku loro..
      F
 sing tak sayang sayang..
      Fm       G       C    G
 sak iki.. tinggal kenangan..

 C
aku sing berjuang..
          Em
tapi wong liyo sing nyayang..
  F           G       C
remuk redam.. atiku kelangan..
Dm            G
tak rewangi nibo nangi
        Em          Am     
merjuangne kowe selama iki..
        Dm        F           G
nanging nyatane kowe.. mblenjani..

F      G         Em     Am      
 opo kowe ra kelingan sayang..
Dm      E            Am
 naliko mbiyen dewek barenggan..
F          G           Em      Am
 gampang temen kowe ngapus kenangan..
    Dm
sungguh tertegokan..
    F        Fm      G
coromu kui.. menyakitkan..

Reff :
 F                 Em
  loro tenan aku loro..
      F
 sing tak sayang sayang..
      Fm       G       C
 sak iki.. tinggal kenangan..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

F      G         Em     Am      
 opo kowe ra kelingan sayang..
Dm      E            Am
 naliko mbiyen dewek barenggan..
F          G           Em      Am
 gampang temen kowe ngapus kenangan..
    Dm
sungguh tertegokan..
    F        Fm      G
coromu kui.. menyakitkan..

Reff :
 F                 Em
  loro tenan aku loro..
      F
 sing tak sayang sayang..
      Fm       G       C
 sak iki.. tinggal kenangan..

 F                 Em
  loro tenan aku loro..
      F
 sing tak sayang sayang..
      Fm       G       C
 sak iki.. tinggal kenangan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B..D#m..E..Em F# B..F#..

 B
aku sing berjuang..
          D#m
tapi wong liyo sing nyayang..
  E           F#      B
remuk redam.. atiku kelangan..
C#m           F#
tak rewangi nibo nangi
        D#m         G#m    
merjuangne kowe selama iki..
        C#m       E           F#
nanging nyatane kowe.. mblenjani..

E      F#        D#m    G#m     
 opo kowe ra kelingan sayang..
C#m     D#           G#m
 naliko mbiyen dewek barenggan..
E          F#          D#m     G#m
 gampang temen kowe ngapus kenangan..
    C#m
sungguh tertegokan..
    E        Em      F#
coromu kui.. menyakitkan..

Reff :
 E                 D#m
  loro tenan aku loro..
      E
 sing tak sayang sayang..
      Em       F#      B    F#
 sak iki.. tinggal kenangan..

 B
aku sing berjuang..
          D#m
tapi wong liyo sing nyayang..
  E           F#      B
remuk redam.. atiku kelangan..
C#m           F#
tak rewangi nibo nangi
        D#m         G#m    
merjuangne kowe selama iki..
        C#m       E           F#
nanging nyatane kowe.. mblenjani..

E      F#        D#m    G#m     
 opo kowe ra kelingan sayang..
C#m     D#           G#m
 naliko mbiyen dewek barenggan..
E          F#          D#m     G#m
 gampang temen kowe ngapus kenangan..
    C#m
sungguh tertegokan..
    E        Em      F#
coromu kui.. menyakitkan..

Reff :
 E                 D#m
  loro tenan aku loro..
      E
 sing tak sayang sayang..
      Em       F#      B
 sak iki.. tinggal kenangan..

Musik : E F# D#m G#m
        C#m F# B..

E      F#        D#m    G#m     
 opo kowe ra kelingan sayang..
C#m     D#           G#m
 naliko mbiyen dewek barenggan..
E          F#          D#m     G#m
 gampang temen kowe ngapus kenangan..
    C#m
sungguh tertegokan..
    E        Em      F#
coromu kui.. menyakitkan..

Reff :
 E                 D#m
  loro tenan aku loro..
      E
 sing tak sayang sayang..
      Em       F#      B
 sak iki.. tinggal kenangan..

 E                 D#m
  loro tenan aku loro..
      E
 sing tak sayang sayang..
      Em       F#      B
 sak iki.. tinggal kenangan..
Facebook
Twitter

Chord Berjuang Ra Nyayang - Kalia Siska x Anak Muda Doyan Dangdut


Lihat semua :
  • Chord Dangdut
  • Chord Kalia Siska
  •