Kunci Gitar Rheyna Morena - Pungkasane Tresno

Transpose:
Am          G
Gelo rasane atiku..
F            Am
iki seng tak rasake..
Am             G
aku ra biso ngomong opo..
F    G       Am
roso tanpo doyo..

(one two three four)

Intro : Am....

    C                 G
Ora nyongko.. lan ora nyono..
Dm           Am
yen akhire kudu pisah..
      C               G
kabeh ilang katresnan lan impen..
  F          G      Am
saikine mung gari kenangan..

Reff :
        Dm             G
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    C          Bm     Am
 mergo mbo blenjani katresnan
            F                 E
 mung kari crito.. pungkasane kisah
          Am
 antarane dewe..

        Dm             G
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    C           Bm     Am
 mergo mbok blenjani katresnan
        F                E
 seyuto angen mung kari crito
             Am
 pungkasane tresno..

Musik : Dm G C -Bm Am
        F E Am..

    C                 G
Ora nyongko.. lan ora nyono..
Dm           Am
yen akhire kudu pisah..
      C               G
kabeh ilang katresnan lan impen..
  F          G      Am
saikine mung gari kenangan..

Reff :
        Dm             G
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    C          Bm     Am
 mergo mbo blenjani katresnan
            F                 E
 mung kari crito.. pungkasane kisah
          Am
 antarane dewe..

        Dm             G
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    C           Bm     Am
 mergo mbok blenjani katresnan
        F                E
 seyuto angen mung kari crito
             Am
 pungkasane tresno..
        F                 E
 seyuto angen mung kari cerito..
           Am
  pungkasane tresno..

Outro : Dm G C -Bm Am
        F E Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

D#m         C#
Gelo rasane atiku..
B            D#m
iki seng tak rasake..
D#m            C#
aku ra biso ngomong opo..
B    C#      D#m
roso tanpo doyo..

(one two three four)

Intro : D#m....

    F#                C#
Ora nyongko.. lan ora nyono..
G#m          D#m
yen akhire kudu pisah..
      F#              C#
kabeh ilang katresnan lan impen..
  B          C#     D#m
saikine mung gari kenangan..

Reff :
        G#m            C#
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    F#         Fm     D#m
 mergo mbo blenjani katresnan
            B                 A#
 mung kari crito.. pungkasane kisah
          D#m
 antarane dewe..

        G#m            C#
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    F#          Fm     D#m
 mergo mbok blenjani katresnan
        B                A#
 seyuto angen mung kari crito
             D#m
 pungkasane tresno..

Musik : G#m C# F# -Fm D#m
        B A# D#m..

    F#                C#
Ora nyongko.. lan ora nyono..
G#m          D#m
yen akhire kudu pisah..
      F#              C#
kabeh ilang katresnan lan impen..
  B          C#     D#m
saikine mung gari kenangan..

Reff :
        G#m            C#
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    F#         Fm     D#m
 mergo mbo blenjani katresnan
            B                 A#
 mung kari crito.. pungkasane kisah
          D#m
 antarane dewe..

        G#m            C#
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    F#          Fm     D#m
 mergo mbok blenjani katresnan
        B                A#
 seyuto angen mung kari crito
             D#m
 pungkasane tresno..
        B                 A#
 seyuto angen mung kari cerito..
           D#m
  pungkasane tresno..

Outro : G#m C# F# -Fm D#m
        B A# D#m..

Chord Rheyna Morena - Pungkasane Tresno


Lihat semua :
  • Chord Kentrung
  • Chord Rheyna Morena
  •