Kunci Gitar Febbi Annisa - TKW Hongkong

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am..Am..G..F Am..

           Am
aku neng kene mas kerjo awan bengi
         Am
wayahe maem mas kadang aku lali
      G
kleru setitik wae
    F             Am
majikan sing ngomeli..

           Am
sampean telfon mas aku seneng ati
             Am
sampean whatsapp mas bahagia sekali
        G
pok meh enek sewulan
        F        Am
sampean ora ngabari..

        Am
arepe dolan aku ora wani
            Am
arep rono rene mas wedi dicurigai
     G
sampean salah faham
      F               Am
lek seneng jare aku lali..

            Am
mbok ojo ngono mas sampean seng ngerti
           Am
cukup ditelfon mas aku seneng ati
         G
berjuang neng hongkong kui
    F            Am
penake lek pas gaji..

Reff :
          C                   G
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          G             Am
 dikiro penak akeh bayarane..
          C                   G
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          G              Am
 dikiro penak gede resikone..

          C                   G
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
            G                   Am
 neng ati sedih kelingan karo yange..
          C                   G
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          G        Em         Am
 tambah sedih sampean ra ngabari..

Musik : Am..C..G Em Am..

        Am
arepe dolan aku ora wani
            Am
arep rono rene mas wedi dicurigai
     G
sampean salah faham
      F               Am
lek seneng jare aku lali..

            Am
mbok ojo ngono mas sampean seng ngerti
           Am
cukup ditelfon mas aku seneng ati
         G
berjuang neng hongkong kui
    F            Am
penake lek pas gaji..

Reff :
          C                   G
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          G             Am
 dikiro penak akeh bayarane..
          C                   G
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          G              Am
 dikiro penak gede resikone..

          C                   G
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
            G                   Am
 neng ati sedih kelingan karo yange..
          C                   G
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          G        Em        Am
 tambah sedih sampean ra ngabari..
          G        Em        Am
 tambah sedih sampean ra ngabari..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm..Dm..C..Bb Dm..

           Dm
aku neng kene mas kerjo awan bengi
         Dm
wayahe maem mas kadang aku lali
      C
kleru setitik wae
    Bb            Dm
majikan sing ngomeli..

           Dm
sampean telfon mas aku seneng ati
             Dm
sampean whatsapp mas bahagia sekali
        C
pok meh enek sewulan
        Bb       Dm
sampean ora ngabari..

        Dm
arepe dolan aku ora wani
            Dm
arep rono rene mas wedi dicurigai
     C
sampean salah faham
      Bb              Dm
lek seneng jare aku lali..

            Dm
mbok ojo ngono mas sampean seng ngerti
           Dm
cukup ditelfon mas aku seneng ati
         C
berjuang neng hongkong kui
    Bb           Dm
penake lek pas gaji..

Reff :
          F                   C
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          C             Dm
 dikiro penak akeh bayarane..
          F                   C
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          C              Dm
 dikiro penak gede resikone..

          F                   C
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
            C                   Dm
 neng ati sedih kelingan karo yange..
          F                   C
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          C        Am         Dm
 tambah sedih sampean ra ngabari..

Musik : Dm..F..C Am Dm..

        Dm
arepe dolan aku ora wani
            Dm
arep rono rene mas wedi dicurigai
     C
sampean salah faham
      Bb              Dm
lek seneng jare aku lali..

            Dm
mbok ojo ngono mas sampean seng ngerti
           Dm
cukup ditelfon mas aku seneng ati
         C
berjuang neng hongkong kui
    Bb           Dm
penake lek pas gaji..

Reff :
          F                   C
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          C             Dm
 dikiro penak akeh bayarane..
          F                   C
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          C              Dm
 dikiro penak gede resikone..

          F                   C
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
            C                   Dm
 neng ati sedih kelingan karo yange..
          F                   C
 sawang-sawangen kerjo neng kene..
          C        Am        Dm
 tambah sedih sampean ra ngabari..
          C        Am        Dm
 tambah sedih sampean ra ngabari..
Facebook
Twitter

Chord Febbi Annisa - TKW Hongkong


Lihat semua :
  • Chord Febbi Annisa
  • Chord Kentrung
  •