Kunci Gitar Rivka Alfareza - Wis dadi Dalane

Transpose:
Capo di fret 2

F           G
 koyo ngene rasane..
Em             Am
 wong sing tak tresnani..
Dm           G 
 wes tak yakini..
      C
malah mblenjani janji..

F          G
 opo kurangku iki..
Em         Am
 kabeh wis tak ke'i..
Dm        G
 jebule malah..
          C
nglarani ati..

Intro : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

 C         G        Am Em
aku.. sing kudu kepiye..
    F       G           C
sakabehane uwis tak lakoni..
         F          G
senajan urip karo kowe..
     Em        Am
koyo ngene kahanane..
Dm    G           C
 aku iseh nrimo kowe..
Dm        G          C
 mungkin iki wis dalane..
          Am
kabeh wes tak ikhlaske..
Dm        G           C
 mungkin iki wis takdire..

Dm        G          Em
 mungkin iki wis dalane..
          Am
kabeh wes tak ikhlaske..
Dm    G          C
 aku urip koyongene..

Reff :
 F           G
  koyo ngene rasane..
 Em             Am
  wong sing tak tresnani..
 Dm           G 
  wes tak yakini..
       C
 malah mblenjani janji..

 F          G
  opo kurangku iki..
 Em         Am
  kabeh wis tak ke'i..
 Dm        G
  jebule malah..
           C
 nglarani ati..

 F           G
  koyo ngene rasane..
 Em             Am
  wong sing tak tresnani..
 Dm           G 
  wes tak yakini..
       C
 malah mblenjani janji..

 F          G
  opo kurangku iki..
 Em         Am
  kabeh wis tak ke'i..
 Dm        G
  jebule malah..
           C
 nglarani ati..

Musik : C...
        F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

 C         G        Am Em
aku.. sing kudu kepiye..
    F       G           C
sakabehane uwis tak lakoni..
         F          G
senajan urip karo kowe..
     Em        Am
koyo ngene kahanane..
Dm    G           C
 aku iseh nrimo kowe..

Dm        G          C
 mungkin iki wis dalane..
          Am
kabeh wes tak ikhlaske..
Dm        G           C
 mungkin iki wis takdire..

Dm        G          Em
 mungkin iki wis dalane..
          Am
kabeh wes tak ikhlaske..
Dm    G          C
 aku urip koyongene..

Reff :
 F           G
  koyo ngene rasane..
 Em             Am
  wong sing tak tresnani..
 Dm           G 
  wes tak yakini..
       C
 malah mblenjani janji..

 F          G
  opo kurangku iki..
 Em         Am
  kabeh wis tak ke'i..
 Dm        G
  jebule malah..
           C
 nglarani ati..

 F           G
  koyo ngene rasane..
 Em             Am
  wong sing tak tresnani..
 Dm           G 
  wes tak yakini..
       C
 malah mblenjani janji..

 F          G
  opo kurangku iki..
 Em         Am
  kabeh wis tak ke'i..
 Dm        G
  jebule malah..
           C
 nglarani ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

G           A
 koyo ngene rasane..
F#m            Bm
 wong sing tak tresnani..
Em           A 
 wes tak yakini..
      D
malah mblenjani janji..

G          A
 opo kurangku iki..
F#m        Bm
 kabeh wis tak ke'i..
Em        A
 jebule malah..
          D
nglarani ati..

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

 D         A        Bm  F#m
aku.. sing kudu kepiye..
    G       A           D
sakabehane uwis tak lakoni..
         G          A
senajan urip karo kowe..
     F#m       Bm
koyo ngene kahanane..
Em    A           D
 aku iseh nrimo kowe..
Em        A          D
 mungkin iki wis dalane..
          Bm
kabeh wes tak ikhlaske..
Em        A           D
 mungkin iki wis takdire..

Em        A          F#m
 mungkin iki wis dalane..
          Bm
kabeh wes tak ikhlaske..
Em    A          D
 aku urip koyongene..

Reff :
 G           A
  koyo ngene rasane..
 F#m            Bm
  wong sing tak tresnani..
 Em           A 
  wes tak yakini..
       D
 malah mblenjani janji..

 G          A
  opo kurangku iki..
 F#m        Bm
  kabeh wis tak ke'i..
 Em        A
  jebule malah..
           D
 nglarani ati..

 G           A
  koyo ngene rasane..
 F#m            Bm
  wong sing tak tresnani..
 Em           A 
  wes tak yakini..
       D
 malah mblenjani janji..

 G          A
  opo kurangku iki..
 F#m        Bm
  kabeh wis tak ke'i..
 Em        A
  jebule malah..
           D
 nglarani ati..

Musik : D...
        G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

 D         A        Bm  F#m
aku.. sing kudu kepiye..
    G       A           D
sakabehane uwis tak lakoni..
         G          A
senajan urip karo kowe..
     F#m       Bm
koyo ngene kahanane..
Em    A           D
 aku iseh nrimo kowe..

Em        A          D
 mungkin iki wis dalane..
          Bm
kabeh wes tak ikhlaske..
Em        A           D
 mungkin iki wis takdire..

Em        A          F#m
 mungkin iki wis dalane..
          Bm
kabeh wes tak ikhlaske..
Em    A          D
 aku urip koyongene..

Reff :
 G           A
  koyo ngene rasane..
 F#m            Bm
  wong sing tak tresnani..
 Em           A 
  wes tak yakini..
       D
 malah mblenjani janji..

 G          A
  opo kurangku iki..
 F#m        Bm
  kabeh wis tak ke'i..
 Em        A
  jebule malah..
           D
 nglarani ati..

 G           A
  koyo ngene rasane..
 F#m            Bm
  wong sing tak tresnani..
 Em           A 
  wes tak yakini..
       D
 malah mblenjani janji..

 G          A
  opo kurangku iki..
 F#m        Bm
  kabeh wis tak ke'i..
 Em        A
  jebule malah..
           D
 nglarani ati..

Chord Rivka Alfareza - Wis dadi Dalane


Lihat semua :
  • Chord Kentrung
  • Chord Rivka Alfareza
  •