Kunci Gitar Lukman Richo - Kangen Mantingan

Transpose:
Intro : C G Am G F..G...

    C
kelingan..
    G              Am
pok tinggal neng perapatan
     G           F
kowe karo wong liyo..
  C         Dm         G
remuk ati.. ngerti kae sopo..

  C
jebulane..
     G         Am
kowe karo koncoku dewe
        G         F
kowe ra ndue mesakne
      C           Dm  G
karo aku sing tenanan..

F
sabar-sabar ati..
C         Am
tulungono Gusti..
       Dm
kuatno atiku.. 
       G
kuatno atiku..

Reff :
     C          G         Am
 aku kangen.. karo kutho iki..
      G           F       C
 sing mbiyen dadi saksi kenangan
       Dm           G
 aku kowe ngucap janji..

          C       G          Am
 naming saiki.. kudu ikhlas ati..
   G              F      C 
 tetep tak simpen cerito iki
           Dm       G           C
 kanggo ngobati aku kangen mantingan..

Musik : F..G..C G/B Am..
        Dm..G...

  C
jebulane..
     G         Am
kowe karo koncoku dewe
        G         F
kowe ra ndue mesakne
      C           Dm  G
karo aku sing tenanan..

F
sabar-sabar ati..
C         Am
tulungono Gusti..
       Dm
kuatno atiku.. 
       G
kuatno atiku..

Reff :
     C          G         Am
 aku kangen.. karo kutho iki..
 G                F       C
 sing mbiyen dadi saksi kenangan
       Dm           G
 aku kowe ngucap janji..

          C       G          Am
 naming saiki.. kudu ikhlas ati..
 G                F      C 
 tetep tak simpen cerito iki
           Dm       G           C    G-G
 kanggo ngobati aku kangen mantingan..

     C          G         Am
 aku kangen.. karo kutho iki..
 G                F       C
 sing mbiyen dadi saksi kenangan
       Dm           G
 aku kowe ngucap janji..

          C       G          Am
 naming saiki.. kudu ikhlas ati..
 G                F      C 
 tetep tak simpen cerito iki
           Dm               G
 kanggo ngobati.. kanggo ngobati..
            Dm  G                 C
 kanggo ngobati.. aku kangen mantingan..

Chord Lukman Richo - Kangen Mantingan


Lihat semua :
  • Chord Lukman Richo
  •