Kunci Gitar Lukman Richo - Sing Goblok Aku

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm..G

  C
suwe..
      Dm       G          C
wes suwe atiku kanggo awakmu..
   A                   Dm
janji bakal e selawase ora pisahan..
         G
nganti kuat kubertahan..

  C
naming..
  Dm         G           C
suwe suwe we malah blenjani..
   A
janjimu biyen saiki
    Dm
tak anggep ngapusi..
          G
sak wis e kabeh tak wehi..

*)
     F          G
cobo sawangen maneh..
    Em              Am
opo sih kurang sing tak turuti
       Dm
kowe malah tego..
       G                     C
ninggalke lungo dadi aku dewean..

Reff :
      F          G
 opo opo tak turuti
        Em          Am
 tibo tangi tak lakoni
          Dm          G
 naming saiki wis ngerti
           C       C7
 polahmu nglarani ati..

            F           G
 banjur tresno kadung jeru
            Em         A
 senajan ra iso mbok tuku
         Dm         G
 weruh salah dadi bener
        C        C7
 rosone ati keblinger..

         F         G
 kabeh mau tak ikhlaske
        Em       Am
 tak akoni aku salah
        Dm       G
 suwe suwe ngerti..
                  C
 iki sing goblok aku..

Musik : F G Em    Am
            a.. uuu..
        Dm G C..G

  C
naming..
  Dm         G           C
suwe suwe we malah blenjani..
   A
janjimu biyen saiki
    Dm
tak anggep ngapusi..
          G
sak wis e kabeh tak wehi..

*)
     F          G
cobo sawangen maneh..
    Em              Am
opo sih kurang sing tak turuti
       Dm
kowe malah tego..
       G                     C
ninggalke lungo dadi aku dewean..

Reff :
      F          G
 opo opo tak turuti
        Em          Am
 tibo tangi tak lakoni
          Dm          G
 naming saiki wis ngerti
           C       C7
 polahmu nglarani ati..

            F           G
 banjur tresno kadung jeru
            Em         A
 senajan ra iso mbok tuku
         Dm         G
 weruh salah dadi bener
        C        C7
 rosone ati keblinger..

         F         G
 kabeh mau tak ikhlaske
        Em       Am
 tak akoni aku salah
        Dm       G
 suwe suwe ngerti..
        Dm       G
 suwe suwe ngerti..
                  C
 iki sing goblok aku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm Em
        Am..D

  G
suwe..
      Am       D          G
wes suwe atiku kanggo awakmu..
   E                   Am
janji bakal e selawase ora pisahan..
         D
nganti kuat kubertahan..

  G
naming..
  Am         D           G
suwe suwe we malah blenjani..
   E
janjimu biyen saiki
    Am
tak anggep ngapusi..
          D
sak wis e kabeh tak wehi..

*)
     C          D
cobo sawangen maneh..
    Bm              Em
opo sih kurang sing tak turuti
       Am
kowe malah tego..
       D                     G
ninggalke lungo dadi aku dewean..

Reff :
      C          D
 opo opo tak turuti
        Bm          Em
 tibo tangi tak lakoni
          Am          D
 naming saiki wis ngerti
           G       G7
 polahmu nglarani ati..

            C           D
 banjur tresno kadung jeru
            Bm         E
 senajan ra iso mbok tuku
         Am         D
 weruh salah dadi bener
        G        G7
 rosone ati keblinger..

         C         D
 kabeh mau tak ikhlaske
        Bm       Em
 tak akoni aku salah
        Am       D
 suwe suwe ngerti..
                  G
 iki sing goblok aku..

Musik : C D Bm    Em
            a.. uuu..
        Am D G..D

  G
naming..
  Am         D           G
suwe suwe we malah blenjani..
   E
janjimu biyen saiki
    Am
tak anggep ngapusi..
          D
sak wis e kabeh tak wehi..

*)
     C          D
cobo sawangen maneh..
    Bm              Em
opo sih kurang sing tak turuti
       Am
kowe malah tego..
       D                     G
ninggalke lungo dadi aku dewean..

Reff :
      C          D
 opo opo tak turuti
        Bm          Em
 tibo tangi tak lakoni
          Am          D
 naming saiki wis ngerti
           G       G7
 polahmu nglarani ati..

            C           D
 banjur tresno kadung jeru
            Bm         E
 senajan ra iso mbok tuku
         Am         D
 weruh salah dadi bener
        G        G7
 rosone ati keblinger..

         C         D
 kabeh mau tak ikhlaske
        Bm       Em
 tak akoni aku salah
        Am       D
 suwe suwe ngerti..
        Am       D
 suwe suwe ngerti..
                  G
 iki sing goblok aku..

Chord Lukman Richo - Sing Goblok Aku


Lihat semua :
  • Chord Lukman Richo
  •