Kunci Gitar Lukman Richo - Pilangsari Ninggal Janji

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Dm C G….

C       G
aku tenanan
     Am
karo kowe.. 
 G         F
aku ra guyonan..
  G          C
pingin bebarengan..

C         G
aku wis lilo
     Am
kowe lungo.. 
G           F
ning adoh kono..
    G      C    G
ben uripmu mulyo..

C          G
kowe njanjeni
      Am
bakal bali.. 
  G           F
sabarku ngenteni..
    G       C
tak kuatke ati..

C         G
kowe ngapusi.. 
         Am
kowe nglarani
  G              F
kadung tak tresnani..
     G       C
kowe ra bali-bali..

Am            Em
neng.. sragen asri
  F          C
kowe.. tak enteni..
Am           Em
neng.. pilangsari..
     F                    G
kowe ninggalke.. janji-janji..

Reff :
 F              G
 tak.. ikhlaske awakmu
 Em            Am
 tak.. pendeme rosoku
   Dm        G        C  C7
 kowe ra peduli karo aku..

   F              G
 cukup.. mung semene wae
     Em        Am
 ra usah.. diteruske
        Dm
 kowe karo aku..
 G                 C
  mung dadi angen-angenku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

Am            Em
neng.. sragen asri
  F            C
kowe.. tak enteni
Am           Em
neng.. pilangsari
     F
kowe ninggalke..
         G
janji-janji..

Reff :
 F              G
 tak.. ikhlaske awakmu
 Em            Am
 tak.. pendeme rosoku
   Dm        G        C  C7
 kowe ra peduli karo aku..

   F              G
 cukup.. mung semene wae
     Em        Am
 ra usah.. diteruske
        Dm
 kowe karo aku..
 G
  mung dadi angen-angen..

 F             G
 neng.. sragen asri
 Em           Am
 neng.. pilangsari
      Dm           G       C  C7
 kowe ninggalke janji.. janji..

   F              G
 cukup.. mung semene wae
     Em        Am
 ra usah.. diteruske
        Dm
 kowe karo aku..
 G                  F
  mung dadi angen-angenku..
 Fm         G      C
  mung dadi angen-angenku..

Chord Lukman Richo - Pilangsari Ninggal Janji


Lihat semua :
  • Chord Lukman Richo
  •