Kunci Gitar James AP - Bersyukuro Duwe Isun

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am Dm G F..

      Am
sing ono hang sempurno..
           Dm
ring dunyo iki..
        G
mawar baen katon endah..
      F
erine natoni..

      Am
sing ono hang sempurno..
            Dm
ring ndunyo iki..
       G
uler baen katon anteng..
       F
wulune mblaeni..

Reff :
         Am                G
 bersyukuro riko wis duwe isun..
            Dm              Am
 hang welas riko lan tulus iki..
         Am                G
 bersyukuro riko wis duwe isun..
       F     G             Am
 ojo sampek riko ngelarani ati..

Int. F G..

      Am
sing ono hang sempurno..
            Dm
ring ndunyo iki..
       G
uler baen katon anteng..
       F
wulune mblaeni..

Reff :
         Am                G
 bersyukuro riko wis duwe isun..
            Dm              Am
 hang welas riko lan tulus iki..
         Am                G
 bersyukuro riko wis duwe isun..
        F     G            Am
 ojo sampek riko ngelarani ati..

  Dm                   Am
sifate menungso.. sing ono puase..
     G                  Am
dung ditutno yo mesti kurange..

Musik : F Dm C..
        F Dm Am..

Reff :
         Am                G
 bersyukuro riko wis duwe isun..
            Dm              Am
 hang welas riko lan tulus iki..
         Am                G
 bersyukuro riko wis duwe isun..
       F     G             F
 ojo sampek riko ngelarani ati..

         Am                G
 bersyukuro riko wis duwe isun..
            Dm              Am
 hang welas riko lan tulus iki..
         Am                G
 bersyukuro riko wis duwe isun..
        F     G            Am
 ojo sampek riko ngelarani ati..

  Dm                   Am
sifate menungso.. sing ono puase..
     G                  Am
dung ditutno yo mesti kurange..
  Dm                   Am
sifate menungso.. sing ono puase..
     G                  F..
dung ditutno yo mesti kurange..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm Em A G..

      Bm
sing ono hang sempurno..
           Em
ring dunyo iki..
        A
mawar baen katon endah..
      G
erine natoni..

      Bm
sing ono hang sempurno..
            Em
ring ndunyo iki..
       A
uler baen katon anteng..
       G
wulune mblaeni..

Reff :
         Bm                A
 bersyukuro riko wis duwe isun..
            Em              Bm
 hang welas riko lan tulus iki..
         Bm                A
 bersyukuro riko wis duwe isun..
       G     A             Bm
 ojo sampek riko ngelarani ati..

Int. G A..

      Bm
sing ono hang sempurno..
            Em
ring ndunyo iki..
       A
uler baen katon anteng..
       G
wulune mblaeni..

Reff :
         Bm                A
 bersyukuro riko wis duwe isun..
            Em              Bm
 hang welas riko lan tulus iki..
         Bm                A
 bersyukuro riko wis duwe isun..
        G     A            Bm
 ojo sampek riko ngelarani ati..

  Em                   Bm
sifate menungso.. sing ono puase..
     A                  Bm
dung ditutno yo mesti kurange..

Musik : G Em D..
        G Em Bm..

Reff :
         Bm                A
 bersyukuro riko wis duwe isun..
            Em              Bm
 hang welas riko lan tulus iki..
         Bm                A
 bersyukuro riko wis duwe isun..
       G     A             G
 ojo sampek riko ngelarani ati..

         Bm                A
 bersyukuro riko wis duwe isun..
            Em              Bm
 hang welas riko lan tulus iki..
         Bm                A
 bersyukuro riko wis duwe isun..
        G     A            Bm
 ojo sampek riko ngelarani ati..

  Em                   Bm
sifate menungso.. sing ono puase..
     A                  Bm
dung ditutno yo mesti kurange..
  Em                   Bm
sifate menungso.. sing ono puase..
     A                  G..
dung ditutno yo mesti kurange..

Chord James AP - Bersyukuro Duwe Isun


Lihat semua :
  • Chord James AP
  •