Kunci Gitar Corazon - Lali Aku Sing Ngancani

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : F G Em A
        Dm G C..

C                   G
 ora nyongko kowe tego..
            Am
nglarani atiku..
           F
opo mergo aku..
  G
dudu pilihanmu..

C            G
 ora kroso eluhku..
          Am
mergo lakumu..
              F
ora podo janjimu..
      G         C
bakal ngancani aku..

    F          G
jarene tresno aku..
   Em            Am
akune wis kadung jeru..
           F
nanging nyatane..
    G         C
tresnomu mung semu..

Reff :
       F
 tak lungo..
                 G
 timbang ati iki loro..
          Em
 tresnoku nyoto..
                 Am
 ora mbok anggep ono..
                 F
 aku ra sugih bondo..
                G
 nduweku mung setyo..
                 C
 lumrah yen kowe cidro..

Musik : F G Em   Am
              a..aa..
        F G C..

                     F
nggrantes ning njero ati..
              G
netese eluh moto iki..
          Em
ning ngarepe moto
           Am
kowe andum tresno..
                  F
lali aku sing ngancani..
              G
nggawe remuke ati
               C
kowe wis ora peduli..

Reff :
       F
 tak lungo..
                 G
 timbang ati iki loro..
          Em
 tresnoku nyoto..
                 Am
 ora mbok anggep ono..
                 F
 aku ra sugih bondo..
                G
 nduweku mung setyo..
                 C     
 lumrah yen kowe cidro..

       F
 tak lungo..
                 G
 timbang ati iki loro..
          Em
 tresnoku nyoto..
                 Am
 ora mbok anggep ono..
                 F
 aku ra sugih bondo..
                G
 nduweku mung setyo..
                 C     Am
 lumrah yen kowe cidro..
                 F
 aku ra sugih bondo..
                G
 nduweku mung setyo..
                   F  G C
 lumrah yen kowe lungo..
      C
 hmm mmm..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# A# Gm C
        Fm A# D#..

D#                  A#
 ora nyongko kowe tego..
            Cm
nglarani atiku..
           G#
opo mergo aku..
  A#
dudu pilihanmu..

D#           A#
 ora kroso eluhku..
          Cm
mergo lakumu..
              G#
ora podo janjimu..
      A#        D#
bakal ngancani aku..

    G#         A#
jarene tresno aku..
   Gm            Cm
akune wis kadung jeru..
           G#
nanging nyatane..
    A#        D#
tresnomu mung semu..

Reff :
       G#
 tak lungo..
                 A#
 timbang ati iki loro..
          Gm
 tresnoku nyoto..
                 Cm
 ora mbok anggep ono..
                 G#
 aku ra sugih bondo..
                A#
 nduweku mung setyo..
                 D#
 lumrah yen kowe cidro..

Musik : G# A# Gm    Cm
                 a..aa..
        G# A# D#..

                     G#
nggrantes ning njero ati..
              A#
netese eluh moto iki..
          Gm
ning ngarepe moto
           Cm
kowe andum tresno..
                  G#
lali aku sing ngancani..
              A#
nggawe remuke ati
               D#
kowe wis ora peduli..

Reff :
       G#
 tak lungo..
                 A#
 timbang ati iki loro..
          Gm
 tresnoku nyoto..
                 Cm
 ora mbok anggep ono..
                 G#
 aku ra sugih bondo..
                A#
 nduweku mung setyo..
                 D#    D#7
 lumrah yen kowe cidro..

       G#
 tak lungo..
                 A#
 timbang ati iki loro..
          Gm
 tresnoku nyoto..
                 Cm
 ora mbok anggep ono..
                 G#
 aku ra sugih bondo..
                A#
 nduweku mung setyo..
                 D#    Cm
 lumrah yen kowe cidro..
                 G#
 aku ra sugih bondo..
                A#
 nduweku mung setyo..
                   G#  A# D#
 lumrah yen kowe lungo..
      D#
 hmm mmm..

Chord Corazon - Lali Aku Sing Ngancani


Lihat semua :
  • Chord Corazon
  •