Kunci Gitar Corazon - Ngremuk Ati

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C F G C..

 C              -G    Am           -G
aku ngerti saiki kowe wis bedo tenan..
  F           G          C
bedo karo pas jaman awal barengan..
  E                   Am
sedihe atimu aku sing ono nggo kowe
        F        G        C
nanging opo kowe lali ceritane..

  C             -G       Am       -G
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   F            G            C
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   E
ngopo ngapusi aku
         Am
milih gandeng ro liyane..
    F            G       C
jaremu adewe wis cukup semene..

 E             Am
aku tresno kepati pati..
  E              Am
nanging kowe ngremuk ati..
        Dm            Dm-Em
opo tresnaku ning kowe
  F               G
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 C     G             Am
 a..ku sing berjuang tenan
          F
 dinggo kowe..
   G           C     G
 malah nyepelekke.. aku..

 C              F
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Dm
 aku di larani.. (aku di larani..)
          F           G         C
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

Musik : F G Am..F G..

  C           G          Am
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   F            G            C
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   E
ngopo ngapusi aku
         Am
milih gandeng ro liyane..
    F            G       C
jaremu adewe wis cukup semene..

 E             Am
aku tresno kepati pati..
  E              Am
nanging kowe ngremuk ati..
        Dm
opo tresnaku ning kowe
  F               G
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 C     G             Am
 a..ku sing berjuang tenan
          F
 dinggo kowe..
   G           C     G
 malah nyepelekke.. aku..

 C              F
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Dm
 aku di larani.. (aku di larani..)
          F           G         C  A
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

[Overtune]
 D     A             Bm
 a..ku sing berjuang tenan
          G
 dinggo kowe..
   A           D     A
 malah nyepelekke.. aku..

 D              G
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Em
 aku di larani.. (aku di larani..)
          G           A         D A D
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E A B E..

 E              -B    C#m          -B
aku ngerti saiki kowe wis bedo tenan..
  A           B          E
bedo karo pas jaman awal barengan..
  G#                  C#m
sedihe atimu aku sing ono nggo kowe
        A        B        E
nanging opo kowe lali ceritane..

  E             -B       C#m      -B
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   A            B            E
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   G#
ngopo ngapusi aku
         C#m
milih gandeng ro liyane..
    A            B       E
jaremu adewe wis cukup semene..

 G#            C#m
aku tresno kepati pati..
  G#             C#m
nanging kowe ngremuk ati..
        F#m          F#m-G#m
opo tresnaku ning kowe
  A               B
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 E     B             C#m
 a..ku sing berjuang tenan
          A
 dinggo kowe..
   B           E     B
 malah nyepelekke.. aku..

 E              A
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        F#m
 aku di larani.. (aku di larani..)
          A           B         E
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

Musik : A B C#m..A B..

  E           B          C#m
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   A            B            E
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   G#
ngopo ngapusi aku
         C#m
milih gandeng ro liyane..
    A            B       E
jaremu adewe wis cukup semene..

 G#            C#m
aku tresno kepati pati..
  G#             C#m
nanging kowe ngremuk ati..
        F#m
opo tresnaku ning kowe
  A               B
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 E     B             C#m
 a..ku sing berjuang tenan
          A
 dinggo kowe..
   B           E     B
 malah nyepelekke.. aku..

 E              A
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        F#m
 aku di larani.. (aku di larani..)
          A           B         E  C#
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

[Overtune]
 F#    C#            D#m
 a..ku sing berjuang tenan
          B
 dinggo kowe..
   C#          F#    C#
 malah nyepelekke.. aku..

 F#             B
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        G#m
 aku di larani.. (aku di larani..)
          B           C#        F# C# F#
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

Chord Corazon - Ngremuk Ati


Lihat semua :
  • Chord Corazon
  •