Kunci Gitar Corazon - WES BUBAR

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

      C           G
tresnoku kanggo kowe..
  Am        Em
tenan perjuangane..
    F       C
sak kuat-kuate..
       Dm      G
koyo raono kurange..

  C        G        Am  Em
nanging.. opo masalahe..
         F                   G
kowe ninggal aku sakpenake dewe..

Reff :
   C       G          Am   Em
 ambyar.. angen iki ambyar..
     Am                 Em
 tresnoku.. saiki wes bubar..
   F                 C
 loro.. ati pancen loro..
   Dm               G
 rasane.. ra kiro-kiro..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G..

        F
ben iso nyenengke kowe
        G
tak lakoni opo wae
             Em
nanging kowe ra ngrumangsani
           Am
kabeh sing wes tak labuhi
          F
kowe tego blenjani..
(kowe tego blenjani..)
         G        C
nggawe gelo.. ati iki..

      F             G
tak cukupke tekan semene..
    Em          Am
cerito tresnoku ro kowe
        F
panyuwunku ati iki
        G
mugo Gusti sing nguatke..

Reff :
   C       G          Am   Em
 ambyar.. angen iki ambyar..
     Am                 Em
 tresnoku.. saiki wes bubar..
   F                 C
 loro.. ati pancen loro..
   Dm               G
 rasane.. ra kiro-kiro..

   F                 C
 loro.. ati pancen loro..
   Dm               G
 rasane.. ra kiro-kiro..
       C
 hu..uuu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D Em Bm
        C G Am D..

      G           D
tresnoku kanggo kowe..
  Em        Bm
tenan perjuangane..
    C       G
sak kuat-kuate..
       Am      D
koyo raono kurange..

  G        D        Em  Bm
nanging.. opo masalahe..
         C                   D
kowe ninggal aku sakpenake dewe..

Reff :
   G       D          Em   Bm
 ambyar.. angen iki ambyar..
     Em                 Bm
 tresnoku.. saiki wes bubar..
   C                 G
 loro.. ati pancen loro..
   Am               D
 rasane.. ra kiro-kiro..

Musik : G D Em Bm
        C G Am D..

        C
ben iso nyenengke kowe
        D
tak lakoni opo wae
             Bm
nanging kowe ra ngrumangsani
           Em
kabeh sing wes tak labuhi
          C
kowe tego blenjani..
(kowe tego blenjani..)
         D        G
nggawe gelo.. ati iki..

      C             D
tak cukupke tekan semene..
    Bm          Em
cerito tresnoku ro kowe
        C
panyuwunku ati iki
        D
mugo Gusti sing nguatke..

Reff :
   G       D          Em   Bm
 ambyar.. angen iki ambyar..
     Em                 Bm
 tresnoku.. saiki wes bubar..
   C                 G
 loro.. ati pancen loro..
   Am               D
 rasane.. ra kiro-kiro..

   C                 G
 loro.. ati pancen loro..
   Am               D
 rasane.. ra kiro-kiro..
       G
 hu..uuu..
Facebook
Twitter

Chord Corazon - WES BUBAR


Lihat semua :
  • Chord Corazon
  •