Kunci Gitar Anisa Salma - Noleh Mburi

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C F -Em Dm G..

C               G
iseh kelingan.. jaman semono..
   Am                      Em
mlaku bareng neng dalan yogjokarto
 F                  C             Am
ora nyongko wae.. kowe medhot tresno..
    Dm                     G Dm G-G
ninggal tatu.. sing ono ndodo..

     C
susahmu tak kancani..
      F
njalukmu tak wenei..
  Dm
kabeh iki tak lakoni 
        G
mung pengen dadi siji..
  F          G
sabarku ra kurang-kurang
       Em            Am
karo kowe sing tak sayang..
    Dm                    G
nggawe.. atiku ambyar ora karuan..

Reff :
       C        G          Am      Em
 apa kabar kamu.. mantan terindahku..
  F          C            Dm         G
 apa kau bahagia.. atau malah sebaliknya..
          C        G            Am      Em
 ra sah noleh mburi.. sok yen kowe geton..
    F         C        Dm          G     C 
 mergo kuwi kabeh.. karmamu mbiyen neng aku..

Musik : C G F -G
        C G F..-Em
        Dm G..

    C              F
cerito iki.. ora bakal ilang..
    Dm                         G
senajan kowe wes kanggo wong liyo..
 F             G      Em           Am
abot roso ning ati.. aku sing berjuang..
    Dm                         G
kanggo kowe.. sing tinggal kenangan..

Reff :
       C        G          Am      Em
 apa kabar kamu.. mantan terindahku..
  F          C            Dm         G
 apa kau bahagia.. atau malah sebaliknya..
          C        G            Am      Em
 ra sah noleh mburi.. sok yen kowe geton..
    F         C        Dm          G     C
 mergo kuwi kabeh.. karmamu mbiyen neng aku..

       C        G          Am      Em
 apa kabar kamu.. mantan terindahku..
  F          C            Dm         G
 apa kau bahagia.. atau malah sebaliknya..
          C        G            Am      Em
 ra sah noleh mburi.. sok yen kowe geton..
    F         C        Dm          G     C
 mergo kuwi kabeh.. karmamu mbiyen neng aku..
 Am Dm           G     C
  karmamu mbiyen neng aku..
 Am  Dm          G       C A# G# G..C
  karmamu mbiyen neng.. aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Bb -Am Gm C..

F               C
iseh kelingan.. jaman semono..
   Dm                      Am
mlaku bareng neng dalan yogjokarto
 Bb                 F             Dm
ora nyongko wae.. kowe medhot tresno..
    Gm                     C  Gm C-C
ninggal tatu.. sing ono ndodo..

     F
susahmu tak kancani..
      Bb
njalukmu tak wenei..
  Gm
kabeh iki tak lakoni 
        C
mung pengen dadi siji..
  Bb         C
sabarku ra kurang-kurang
       Am            Dm
karo kowe sing tak sayang..
    Gm                    C
nggawe.. atiku ambyar ora karuan..

Reff :
       F        C          Dm      Am
 apa kabar kamu.. mantan terindahku..
  Bb         F            Gm         C
 apa kau bahagia.. atau malah sebaliknya..
          F        C            Dm      Am
 ra sah noleh mburi.. sok yen kowe geton..
    Bb        F        Gm          C    (F)
 mergo kuwi kabeh.. karmamu mbiyen neng aku..

Musik : F C Bb -C
        F C Bb..-Am
        Gm C..

    F              Bb
cerito iki.. ora bakal ilang..
    Gm                         C
senajan kowe wes kanggo wong liyo..
 Bb            C      Am           Dm
abot roso ning ati.. aku sing berjuang..
    Gm                         C
kanggo kowe.. sing tinggal kenangan..

Reff :
       F        C          Dm      Am
 apa kabar kamu.. mantan terindahku..
  Bb         F            Gm         C
 apa kau bahagia.. atau malah sebaliknya..
          F        C            Dm      Am
 ra sah noleh mburi.. sok yen kowe geton..
    Bb        F        Gm          C     F
 mergo kuwi kabeh.. karmamu mbiyen neng aku..

       F        C          Dm      Am
 apa kabar kamu.. mantan terindahku..
  Bb         F            Gm         C
 apa kau bahagia.. atau malah sebaliknya..
          F        C            Dm      Am
 ra sah noleh mburi.. sok yen kowe geton..
    Bb        F        Gm          C     F
 mergo kuwi kabeh.. karmamu mbiyen neng aku..
 Dm  Gm          C     F
  karmamu mbiyen neng aku..
 Dm  Gm          C       F D# C# C..F
  karmamu mbiyen neng.. aku..

Chord Anisa Salma - Noleh Mburi


Lihat semua :
  • Chord Anisa Salma
  •