Kunci Gitar Hendras Laros - Leleran

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G Dm C E..

 C
ilingo bengen riko 
        G
ninggal tanpo jalaran
  Dm
riko hang ngawiti 
      C          E
gawe ati sun kelaran..

 C
erine kembang magih 
         G
temancep sing kebuwang 
     Dm
sing bakale biso wutuh 
C            E
noring pungkasan..

*)
      C
serto wis.. isun 
        Em
biso ngelalekno riko..
   F
apuwo.. riko 
            E
ngaton nong ngarepe moto..

Reff :
   Am                G 
 sepurane wis sing biso balik 
           Dm
 nong awak riko warang ati iki 
     C           E
 wis kadung kesikso..

   Am                 G 
 lalekno gancang ngadoho
                 Dm
 mergo yo wis percumo lawang ati iki
     C          E
 wis riko ungkebno..

      C         Em           Am
 ajur mumur leleran sing ono siso..

Musik : F       G Em Am
         hu.. huuu..
        F Dm E..
             ho oo ho...

*)
      C
serto wis.. isun 
        Em
biso ngelalekno riko..
   F
apuwo.. riko 
            E
ngaton nong ngarepe moto..

Reff :
   Am                G 
 sepurane wis sing biso balik 
           Dm
 nong awak riko warang ati iki 
     C           E
 wis kadung kesikso..

   Am                 G 
 lalekno gancang ngadoho
                 Dm
 mergo yo wis percumo lawang ati iki
     C          E
 wis riko ungkebno..

   Am                G 
 sepurane wis sing biso balik 
           Dm
 nong awak riko warang ati iki 
     C           E
 wis kadung kesikso..

   Am                 G 
 lalekno gancang ngadoho
                 Dm
 mergo yo wis percumo lawang ati iki
     C          E
 wis riko ungkebno..

      C         Em           Am
 ajur mumur leleran sing ono siso..
      C         Em           F   Fm C..
 ajur mumur leleran sing ono siso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Em D F#..

 D
ilingo bengen riko 
        A
ninggal tanpo jalaran
  Em
riko hang ngawiti 
      D          F#
gawe ati sun kelaran..

 D
erine kembang magih 
         A
temancep sing kebuwang 
     Em
sing bakale biso wutuh 
D            F#
noring pungkasan..

*)
      D
serto wis.. isun 
        F#m
biso ngelalekno riko..
   G
apuwo.. riko 
            F#
ngaton nong ngarepe moto..

Reff :
   Bm                A  
 sepurane wis sing biso balik 
           Em
 nong awak riko warang ati iki 
     D           F#
 wis kadung kesikso..

   Bm                 A  
 lalekno gancang ngadoho
                 Em
 mergo yo wis percumo lawang ati iki
     D          F#
 wis riko ungkebno..

      D         F#m          Bm
 ajur mumur leleran sing ono siso..

Musik : G       A  F#m Bm
         hu.. huuu..
        G Em F#..
             ho oo ho...

*)
      D
serto wis.. isun 
        F#m
biso ngelalekno riko..
   G
apuwo.. riko 
            F#
ngaton nong ngarepe moto..

Reff :
   Bm                A  
 sepurane wis sing biso balik 
           Em
 nong awak riko warang ati iki 
     D           F#
 wis kadung kesikso..

   Bm                 A  
 lalekno gancang ngadoho
                 Em
 mergo yo wis percumo lawang ati iki
     D          F#
 wis riko ungkebno..

   Bm                A  
 sepurane wis sing biso balik 
           Em
 nong awak riko warang ati iki 
     D           F#
 wis kadung kesikso..

   Bm                 A  
 lalekno gancang ngadoho
                 Em
 mergo yo wis percumo lawang ati iki
     D          F#
 wis riko ungkebno..

      D         F#m          Bm
 ajur mumur leleran sing ono siso..
      D         F#m          G   Gm D..
 ajur mumur leleran sing ono siso..
Facebook
Twitter

Chord Hendras Laros - Leleran


Lihat semua :
  • Chord Hendras Laros
  •