Kunci Gitar Anisa Salma - Tiang Sae (Didi Kempot)

Transpose:
Intro : Am G Dm Am
        E F E Am

Am                   G
sopo sing ora ngroso kelangan
      Dm                  Am
arume kembang sing dadi kocapan..
E             F
lungamu tanpo pamit
       Dm               E
koyo koyo ndonyo pingin njerit..

Am                 G
kabeh wis dadi garise Gusti
       Dm                 Am
sedoyo mangke bakale nglampahi..
E            F
percoyo koyo ra percoyo
          Dm              E
nanging kabeh iki pancen nyoto..

Reff :
 Am
 matur nuwun..
    Dm
 sampun puron nuntun
   G
 wiwit kulo wuton
          C            E
 nganti seprene biso tekun..

 Am
 sewu siji..
      Dm
 wong sing ikhlas ati
   G
 mugi mugi Gusti
        C              E
 paring piwales sing legi..

   F                  E
 netes'e eluhku mergo eling
          F    Am
 marang jasamu..

Musik : Dm E F E

Am                G
kabeh wis dadi garise Gusti
       Dm                 Am  Am-F
sedoyo mangke bakale nglampahi..
E               F
percoyo koyo ra percoyo
          Dm             E
nanging kabeh iki pancen nyoto..

Reff :
 Am
 matur nuwun..
    Dm
 sampun puron nuntun
   G
 wiwit kulo wuton
          C            E
 nganti seprene biso tekun..

 Am
 sewu siji..
      Dm
 wong sing ikhlas ati
   G
 mugi mugi Gusti
        C              E  E F-E
 paring piwales sing legi..

 Am
 matur nuwun..
    Dm
 sampun puron nuntun
   G
 wiwit kulo wuton
          C            E
 nganti seprene biso tekun..

 Am
 sewu siji..
      Dm
 wong sing ikhlas ati
   G
 mugi mugi Gusti
        C              E
 paring piwales sing legi..

   F                  E
 netes'e eluhku mergo eling
          Am
 marang jasamu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em D Am Em
        B C B Em

Em                   D
sopo sing ora ngroso kelangan
      Am                  Em
arume kembang sing dadi kocapan..
B             C
lungamu tanpo pamit
       Am               B
koyo koyo ndonyo pingin njerit..

Em                 D
kabeh wis dadi garise Gusti
       Am                 Em
sedoyo mangke bakale nglampahi..
B            C
percoyo koyo ra percoyo
          Am              B
nanging kabeh iki pancen nyoto..

Reff :
 Em
 matur nuwun.. 
    Am
 sampun puron nuntun
   D
 wiwit kulo wuton
          G            B
 nganti seprene biso tekun..

 Em
 sewu siji.. 
      Am
 wong sing ikhlas ati
   D        
 mugi mugi Gusti
        G              B
 paring piwales sing legi..

   C                  B
 netes'e eluhku mergo eling
           C   Em
 marang jasamu..

Musik : Am B C B

Em                D
kabeh wis dadi garise Gusti
       Am                 Em   Em-C
sedoyo mangke bakale nglampahi..
B               C
percoyo koyo ra percoyo
          Am             B
nanging kabeh iki pancen nyoto..

Reff :
 Em
 matur nuwun..
    Am
 sampun puron nuntun
   D
 wiwit kulo wuton
          G            B
 nganti seprene biso tekun..

 Em
 sewu siji..
      Am
 wong sing ikhlas ati
   D        
 mugi mugi Gusti
        G              B  B C-B
 paring piwales sing legi..

 Em
 matur nuwun..
    Am
 sampun puron nuntun
   D
 wiwit kulo wuton
          G            B
 nganti seprene biso tekun..

 Em
 sewu siji..
      Am
 wong sing ikhlas ati
   D        
 mugi mugi Gusti
        G              B
 paring piwales sing legi..

   C                  B
 netes'e eluhku mergo eling
          Em
 marang jasamu..
Facebook
Twitter

Chord Anisa Salma - Tiang Sae (Didi Kempot)


Lihat semua :
  • Chord Anisa Salma
  •