Kunci Gitar Vivi Artika - Tinggal Kenangan

Transpose:
☕ Capo fret 4

Intro : F G Em Am Dm G C..

Am         Dm     G         C
pancen dalane.. kudu di uweske
Am        Dm     G          C
ra bakal iso.. diterus teruske
Am        Dm       G        C
aku lan kowe.. wes dudu jodone
Am          Dm     G         C
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

F        G        Em           Am
sepurane awakku.. ra nyenengke atimu
Dm      G         C
mergo.. aku ra mampu..
F         G        Em           Am
mugo kowe ketemu.. seng iso nggawe guyu
Dm        G        C
bahagia saben.. wektu..

Int. Dm G C..

Reff :
   C     G        Am
 lilo.. ati iki lilo
   Em         F 
 roso tresno iki..
     G       C
 wes ra nduweni..

  C       G       Am
 iklas.. ati iki iklas
   Em            F
 kowe seng tak sayang..
 G           C
 tinggal kenangan..

Musik : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..

Am         Dm     G         C
pancen dalane.. kudu di uweske
Am        Dm     G          C
ra bakal iso.. diterus teruske
Am        Dm       G        C
aku lan kowe.. wes dudu jodone
Am          Dm     G         C
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

F        G        Em           Am
sepurane awakku.. ra nyenengke atimu
Dm      G         C
mergo.. aku ra mampu..
F         G        Em           Am
mugo kowe ketemu.. seng iso nggawe guyu
Dm        G     C
bahagia saben.. wektu..

Int. Dm G C..

Reff :
   C     G        Am
 lilo.. ati iki lilo
   Em         F 
 roso tresno iki..
     G       C
 wes ra nduweni..

  C       G       Am
 iklas.. ati iki iklas
   Em            F
 kowe seng tak sayang..
 G           C
 tinggal kenangan..
   Dm             F  F-G-G#
 kowe seng tak sayang..
 A#          C 
 tinggal kenangan..
Facebook
Twitter

Chord Vivi Artika - Tinggal Kenangan


Lihat semua :
  • Chord Vivi Artika
  •