Kunci Gitar Yeni Inka - Sepine Ati

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am Em
        F Dm G..

C           G       Am         Em
lintang lintang ono ing wengi iki
     F           C          Dm    G
seng gelem ngancani saben wengiku..
C       G          Am      Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F           Dm          G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

       F           C
tulong ojo ngecewakne aku
     F        G
seng wes berjuang..
  F           Dm       G
tulong ojo ngecewakne ati iki ngeliyo..

Reff :
 C          G        Am     Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
   F           Dm       G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati
        C      G           Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em            F
 karo nyawang lintang
        Dm       G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik : C G Am Em
        F Dm G..
        C G Am Em
        F Dm G..

C       G          Am      Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F           Dm          G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 C          G        Am     Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F           Dm       G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C      G           Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em            F
 karo nyawang lintang
        Dm       G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik : C G Am Em
        F Dm G..
        C G Am Em
        F Dm G..

C       G          Am      Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F           Dm          G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 C          G        Am     Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F           Dm       G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C      G           Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em            F
 karo nyawang lintang
        Dm       G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

 C          G        Am     Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F           Dm       G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C      G           Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em            F
 karo nyawang lintang
        Dm       G             C
 wengi iki kroso sepi ning ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm F#m
        G Em A..

D           A       Bm         F#m
lintang lintang ono ing wengi iki
     G           D          Em    A
seng gelem ngancani saben wengiku..
D       A          Bm      F#m
bulan bulan tulong sampekno..
  G           Em          A
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

       G           D
tulong ojo ngecewakne aku
     G        A
seng wes berjuang..
  G           Em       A
tulong ojo ngecewakne ati iki ngeliyo..

Reff :
 D          A        Bm     F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
   G           Em       A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati
        D      A           Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m           G
 karo nyawang lintang
        Em       A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik : D A Bm F#m
        G Em A..
        D A Bm F#m
        G Em A..

D       A          Bm      F#m
bulan bulan tulong sampekno..
  G           Em          A
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 D          A        Bm     F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G           Em       A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D      A           Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m           G
 karo nyawang lintang
        Em       A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik : D A Bm F#m
        G Em A..
        D A Bm F#m
        G Em A..

D       A          Bm      F#m
bulan bulan tulong sampekno..
  G           Em          A
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 D          A        Bm     F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G           Em       A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D      A           Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m           G
 karo nyawang lintang
        Em       A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

 D          A        Bm     F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G           Em       A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D      A           Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m           G
 karo nyawang lintang
        Em       A             D
 wengi iki kroso sepi ning ati..
Facebook
Twitter

Chord Yeni Inka - Sepine Ati


Lihat semua :
  • Chord Yeni Inka
  •