Kunci Gitar Yeni Inka ft. Ageng Music - Lilo

Transpose:
Intro : Am..Dm G..C
        Am..Dm E..Am..

Am       F        Am
 opo wis ora kelingan..
       Dm                  E
sumpah janjimu mung marang aku..
Dm                     E
 sineksen lintang rembulan..
    F                       E
jarene tresnamu mung kanggo aku..

                    Am
wis nganti telung ketigo..
        Dm                E
nanging sliramu ora kirem warto..
Dm                E
 bareng saiki wis teko..
       F             E      Am
kowe malah nggandeng wanito liyo..

Reff :
     A            Dm
 ora nyono ora ngiro..
        G             C
 kowe medhot.. taline asmoro..
 F                    E
  tresnaku kang tulus suci..
         E      F              Am
 ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

     A            Dm
 opo pancen wis nasibku
        G               C
 kudu pisa..han karo sliramu..
 F                    E
  nadyan abot jroning ati..
          E                Am
 nanging aku.. ra biso ngoncati..

Am     F          Am
 lilo atiku wis lilo..
       Dm             E
nadyan batinku keloro-loro..
Dm                  E
 nanging aku ra kuwowo..
       F    E           Am
mergo atiku wis kebacut tresno..

Musik : Am..Dm G..C
        Am..Dm E..Am..

Am       F        Am
 opo wis ora kelingan..
       Dm                  E
sumpah janjimu mung marang aku..
Dm                     E
 sineksen lintang rembulan..
    F                       E
jarene tresnamu mung kanggo aku..

                    Am
wis nganti telung ketigo..
        Dm                E
nanging sliramu ora kirem warto..
Dm                E
 bareng saiki wis teko..
       F             E      Am
kowe malah nggandeng wanito liyo..

Reff :
        A         Dm
 ora nyono ora ngiro..
        G             C
 kowe medhot.. taline asmoro..
 F                    E
  tresnaku kang tulus suci..
         E      F              Am
 ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

     A            Dm
 opo pancen wis nasibku
        G               C
 kudu pisa..han karo sliramu..
 F                    E
  nadyan abot jroning ati..
          E            Am
 nanging aku.. ra biso ngoncati..

Am     F          Am
 lilo atiku wis lilo..
       Dm             E
nadyan batinku keloro-loro..
Dm                  E
 nanging aku ra kuwowo..
       F    E           Am
mergo atiku wis kebacut tresno..

Chord Yeni Inka ft. Ageng Music - Lilo


Lihat semua :
  • Chord Ageng Music
  • Chord Yeni Inka
  •