Kunci Gitar Yeni Inka - Kancani Aku

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..F..
        Dm G Em A..Dm..G..

C         F          C  F G
ora bakal iso mbayangne..
C       F         G
uripku ora karo kowe..
F         G       Em  A
semu siji raono liya..ne..
Dm                    G
 ngayemne ati nyawang eseme..

C            F          C    F G
ngademne pas atiku koyo geni..
   C            F            G
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
F         G        Em   A
tapi asli njerone atiku..
Dm                         G
 sing tak tresnani yo mung sliramu..

Reff :
      C     F
 kancani.. aku..
   G           E         Am
 kowe sing iso nggawe atiku..
    Dm          G
 ngeroso urip selawase..

      C     F
 kancani.. aku..
   G            E         Am
 kowe sing dadi konco uripku..
   Dm                 G
 sayangku mung kanggo sliramu..
  (F)
 tenan..

Musik : F G Em A Dm..G..

F        G
mugo aku iso nggawe
Em      A
bahagia ning atimu
   Dm
sampek nyowo iki..
    G
ora ono ning rogo..

Reff :
      C     F
 kancani.. aku..
   G           E         Am
 kowe sing iso nggawe atiku..
    Dm          G
 ngeroso urip selawase..

      C     F
 kancani.. aku..
   G            E         Am
 kowe sing dadi konco uripku..
   Dm                 G
 sayangku mung kanggo sliramu..
 
    C      F
 elengo.. aku..
     G          E         Am
 yen ra sengojo nglarani atimu..
   Dm          G
 tulung ngapurono aku..

      C     F
 kancani.. aku..
   G            E         Am
 kowe sing dadi konco uripku..
   Dm                 G
 sayangku mung kanggo sliramu..
   C   F   C   F G  C
 tenan.. tenan..  tenan..

Facebook
Twitter

Chord Yeni Inka - Kancani Aku


Lihat semua :
  • Chord Yeni Inka
  •