Kunci Gitar Yeni Inka ft. Ageng Music - Ninggal Cerito

Transpose:
Catatan :
Lagu cipt. Fauzan Jadid ini 
pertama kali di popelerkan oleh
Guyon Waton Official - Ninggal Cerito (Purwokerto)

Intro : C..F..Em Am Dm G..

       C         G       C
ning kutho iki.. aku nemoni..
     F               Em
wong sing paling tak tresnani..
     F            Em
sing tak sayang sayang..
F          G
tekaning mati..

Int. F G

        C       G             C
nanging anane.. mung cerito loro..
  F           Em     F           Em
kowe pancen tego.. kowe ra rumongso..
      F             G
anane mung nggawe cidro..

 F            C
aku ngrumangsani..
       G        C   Em
tekaku ra dikarepi ati..
 F          C
aku sadar diri..
       G           C
tekoku mung nggriseni..

Reff :
   F      G        Em          Am
 kowe.. teko.. nggowo cerito loro..
   Dm         G           C
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Dm         G             C
 kowe ngeboti tresno sing liyo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

       C         G       C
ning kutho iki.. aku nemoni..
     F               Em
wong sing paling tak tresnani..
     F            Em
sing tak sayang sayang..
F          G
tekaning mati..

Int. F G

        C       G             C
nanging anane.. mung cerito loro..
  F           Em     F           Em
kowe pancen tego.. kowe ra rumongso..
      F             G
anane mung nggawe cidro..

 F            C
aku ngrumangsani..
       G        C   Em
tekoku ra dikarepi ati..
 F          C
aku sadar diri..
       G           C
tekoku mung nggriseni..

Reff :
   F      G        Em        Am
 kowe.. teko.. nggowo cerito loro..
   Dm         G           C
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Dm         G           C
 kowe ngeboti tresno sing liyo..

   F      G        Em          Am
 kowe.. teko.. nggowo cerito loro..
   Dm         G           C
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Dm         G           C
 kowe ngeboti tresno sing liyo..
         F        G          C-Bm-Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Dm         G           F   G# C
 kowe ngeboti tresno sing liyo..

Chord Yeni Inka ft. Ageng Music - Ninggal Cerito


Lihat semua :
  • Chord Ageng Music
  • Chord Yeni Inka
  •