Kunci Gitar Fire Amanda - Tresno Ugal Ugalan

Transpose:
Reff :
          C
 tresnomu ugal-ugalan..
           G
 kok malah menggok haluan..
            Am       D
 wis ngerti lampune abang
          G
 kok iseh wae di terjang..

       C
 opo kurang nekku nyayang..
         G
 seprene ora disawang..
        Am          D
 awas bakal tak titeni
           G
 ngesok ku sing ngelarani..

 G       
aku karo kowe
      C
atiku ayem rasane..
         Am       D
sak bendino bebarengan
          G
kadang ku sek kelingan..

B
karo esemmu
          Em
sing gawe bungah atiku..
       Am
nganti tak angen-angen
            D
kowe mbesuk dadi jodoku..

         G
kok moro ngomong ra betah
           Am
terus kowe ngajaki pisah..
          D
wis buyar angenanku
           G
karo kabeh keputusanmu..

 B
aku mbok tinggalke
        Em
dengan alasan sepele..
       Am
mbok kiro ku ra ngerti
        D
lekmu kuwi main mburi..

Reff :
          C
 tresnomu ugal-ugalan..
           G
 kok malah menggok haluan..
            Am       D
 wis ngerti lampune abang
          G
 kok iseh wae di terjang..

       C
 opo kurang nekku nyayang..
         G
 seprene ora disawang..
        Am          D
 awas bakal tak titeni
           G
 ngesok ku sing ngelarani..

Musik : C..G..Am D G..
        C..G..Am D G..D

         G
kok moro ngomong ra betah
           Am
terus kowe ngajaki pisah..
          D
wis buyar angenanku
           G
karo kabeh keputusanmu..

 B
aku mbok tinggalke
        Em
dengan alasan sepele..
       Am
mbok kiro ku ra ngerti
        D
lekmu kuwi main mburi..

Reff :
          C
 tresnomu ugal-ugalan..
           G
 kok malah menggok haluan..
            Am       D
 wis ngerti lampune abang
          G
 kok iseh wae di terjang..

       C
 opo kurang nekku nyayang..
         G
 seprene ora disawang..
        Am          D
 awas bakal tak titeni
          G
 ngesok ku sing ngelarani..

          C
 tresnomu ugal-ugalan..
           G
 kok malah menggok haluan..
            Am       D
 wis ngerti lampune abang
          G
 kok iseh wae di terjang..

       C
 opo kurang nekku nyayang..
         G
 seprene ora disawang..
        Am          D
 awas bakal tak titeni
           G
 ngesok ku sing ngelarani..

Chord Fire Amanda - Tresno Ugal Ugalan


Lihat semua :
  • Chord Fire Amanda
  •