Kunci Gitar Fire Amanda - Ambyar Sak Ambyar Ambyare

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F G C..
        F G E Am
        F G C..

C            Em
wes kadung jeru
  Am          C
kowe malah mlayu
    F            C
wes tak sayang sayang
  Dm          G
kowe malah ngilang..

    C          Em
wes tak perjuangne
  Am     C
semono suwene
    F           C
tresnaku karo kowe
        Dm   G       C
wes ra ono balung ri ne..
     
        F            G
opo aku seh kurang gati
        E          Am
opo aku seh kurang sayang
    Dm        G
opo mergo kahanan 
     C
cintamu pindah tangan..
     
               F       G
yen bondo seng dadi ukuran
             E            Am
becik aku mundur angkat tangan
        Dm
sadar diri mungkin aku
          G
mung pelampiasan..

Reff :
   C                       F   -Em
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
   Dm                         G
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
     C                  F
 pas indah indahe bubar tresnaku
-Em     Dm          G          C
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..

Musik : F G Em E Am
        F G C..
        F G E Am
        F G C..

C            Em
wes kadung jeru
  Am         C
kowe malah mlayu
    F            C
wes tak sayang sayang
  Dm         G
kowe malah ngilang..

    C        Em
wes tak perjuangne
  Am     C
semono suwene
    F           C
tresnaku karo kowe
        Dm   G       C
wes ra ono balung ri ne..
     
        F            G
opo aku seh kurang gati
        E          Am
opo aku seh kurang sayang
    Dm        G
opo mergo kahanan 
     C
cintamu pindah tangan..
     
               F       G
yen bondo seng dadi ukuran
             E            Am
becik aku mundur angkat tangan
        Dm
sadar diri mungkin aku
          G
mung pelampiasan..

Reff :
   C                       F   -Em
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
   Dm                         G
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
     C                  F
 pas indah indahe bubar tresnaku
-Em     Dm          G            C
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..

   C                       F   -Em
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
   Dm                         G
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
     C                  F
 pas indah indahe bubar tresnaku
-Em     Dm          G          C
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..
     Dm    G                     F
 ora kroso.. mbrebes iluh neng pipiku..
 Fm        C
  neng pipiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B C# A#m D#m
        B C# F#..
        B C# A# D#m
        B C# F#..

F#           A#m
wes kadung jeru
  D#m         F#
kowe malah mlayu
    B            F#
wes tak sayang sayang
  G#m         C#
kowe malah ngilang..

    F#         A#m
wes tak perjuangne
  D#m    F#
semono suwene
    B           F#
tresnaku karo kowe
        G#m  C#      F#
wes ra ono balung ri ne..
     
        B            C#
opo aku seh kurang gati
        A#         D#m
opo aku seh kurang sayang
    G#m       C#
opo mergo kahanan 
     F#
cintamu pindah tangan..
     
               B       C#
yen bondo seng dadi ukuran
             A#           D#m
becik aku mundur angkat tangan
        G#m
sadar diri mungkin aku
          C#
mung pelampiasan..

Reff :
   F#                      B   -A#m
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
   G#m                        C#
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
     F#                 B
 pas indah indahe bubar tresnaku
-A#m    G#m         C#         F#
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..

Musik : B C# A#m -A# D#m
        B C# F#..
        B C# A# D#m
        B C# F#..

F#           A#m
wes kadung jeru
  D#m        F#
kowe malah mlayu
    B            F#
wes tak sayang sayang
  G#m        C#
kowe malah ngilang..

    F#       A#m
wes tak perjuangne
  D#m    F#
semono suwene
    B           F#
tresnaku karo kowe
        G#m  C#      F#
wes ra ono balung ri ne..
     
        B            C#
opo aku seh kurang gati
        A#         D#m
opo aku seh kurang sayang
    G#m       C#
opo mergo kahanan 
     F#
cintamu pindah tangan..
     
               B       C#
yen bondo seng dadi ukuran
             A#           D#m
becik aku mundur angkat tangan
        G#m
sadar diri mungkin aku
          C#
mung pelampiasan..

Reff :
   F#                      B   -A#m
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
   G#m                        C#
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
     F#                 B
 pas indah indahe bubar tresnaku
-A#m    G#m         C#           F#
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..

   F#                      B   -A#m
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
   G#m                        C#
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
     F#                 B
 pas indah indahe bubar tresnaku
-A#m    G#m         C#         F#
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..
     G#m   C#                    B
 ora kroso.. mbrebes iluh neng pipiku..
 Bm        F#
  neng pipiku..

Chord Fire Amanda - Ambyar Sak Ambyar Ambyare


Lihat semua :
  • Chord Fire Amanda
  •