Kunci Gitar Fire Amanda - Gulu Pedot

Transpose:
Intro : Am..Dm..Dm..Am
        Am..Dm..Dm..Am

       Am
dudu watu yen sih diarani pasir
        Am                     Dm
watu kambang keri ono ning pinggir
       Dm
lagi ketemu aku wis kroso naksir
        G                  Am
kelisik’an koyo kelangan pikir..

        Am
wit kelopo kuwi jenenge gelugu
      Am                Dm
disigari diporot dadi pitu
       Dm
sabendino aku ra biso turu
          G               Am
kangen ndiko mung ora kewetu..

Int. Am..Dm..Dm..Am
     Am..Dm..Dm..Am

Reff : 
        G
 aring aring bakar gedhang nganggo geni
          Am
 sampek gering awakku iki mikiri
           G
 gedhang rojo sak tundhun
 dipangan codhot
           Dm                    Am
 timbang wurung aluwung guluku pedot..

           G
 godhong sawi diurap karo kelopo
      Am
 ati iki asline mung kanggo ndiko
           G
 gedhang rojo sak tundhun dipereteli
           Dm                    Am
 yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Musik : Am.....
        Am..Dm..Dm..Am
        Am..Dm..Dm..Am

       Am
dudu watu yen sih diarani pasir
        Am                     Dm
watu kambang keri ono ning pinggir
       Dm
lagi ketemu aku wis kroso naksir
        G                  Am
kelisik’an koyo kelangan pikir..

        Am
wit kelopo kuwi jenenge gelugu
      Am                Dm
disigari diporot dadi pitu
       Dm
sabendino aku ra biso turu
          G               Am
kangen ndiko mung ora kewetu..

Int. Am..Dm..Dm..Am
     Am..Dm..Dm..Am

Reff : 
        G
 aring aring bakar gedhang nganggo geni
          Am
 sampek gering awakku iki mikiri
           G
 gedhang rojo sak tundhun
 dipangan codhot
           Dm                    Am
 timbang wurung aluwung guluku pedot..

           G
 godhong sawi diurap karo kelopo
      Am
 ati iki asline mung kanggo ndiko
           G
 gedhang rojo sak tundhun dipereteli
           Dm                   Am
 yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Outro :
Dm Am         Dm                    Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Dm Am         Dm                    Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Dm Am         Dm                    Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Chord Fire Amanda - Gulu Pedot


Lihat semua :
  • Chord Fire Amanda
  •