Kunci Gitar Arya Galih - Esemu Semangatku

Transpose:
Intro : C F G C
        Em F G..

C              Em
 apuranen salahku seng wingi
F                        G
 seng seh sering dolanan ati
C                  Em
 nganti nganti awakku lali
F                    G
 yen mung kowe seng gemati..

C          Em
 uripku peteng ra no awakmu
F                      G
 koyo dalan seng tanpo lampu
C                Em
 uwis saiki padhangono atiku
F                 G
 ojo ngalih soko uripku..

E            Am                -G
 yen nyawang lintang wanci ndalu
F       D       G
 koyo kelingan esemmu..

Reff :
    C
 nyawang kowe guyu
      Em
 melu seneng atiku
     F    Dm      G
 esemmu.. semangatku..

         C
 yo mung siji tresnaku
       Em
 amung kanggo awakmu
     F
 tetepo ning sandingku
     G                    C
 aku lan kowe selawase bersatu..

Musik : C-G/B Am -G F G
        oo ha aaa..
        C -G/B Am -G F G

C          Em
 uripku peteng ra no awakmu
F                      G
 koyo dalan seng tanpo lampu
C                Em
 uwis saiki padhangono atiku
F                 G
 ojo ngalih soko uripku..

E            Am                -G
 yen nyawang lintang wanci ndalu
F       D       G
 koyo kelingan esemmu..

Reff :
    C
 nyawang kowe guyu
      Em
 melu seneng atiku
     F    Dm      G
 esemmu.. semangatku..

         C
 yo mung siji tresnaku
       Em
 amung kanggo awakmu
     F
 tetepo ning sandingku
     G                    C
 aku lan kowe selawase bersatu..

    C
 nyawang kowe guyu
      Em
 melu seneng atiku
     F    Dm      G
 esemmu.. semangatku..

         C
 yo mung siji tresnaku
       Em
 amung kanggo awakmu
     F
 tetepo ning sandingku
     G                    C
 aku lan kowe selawase bersatu..

Chord Arya Galih - Esemu Semangatku


Lihat semua :
  • Chord Arya Galih
  •