Kunci Gitar Arya Galih - Mati Rasamu Chord Dasar

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C..

Reff :
  Am                 Em
 opo.. kurang marem atimu..
         F           G          C
 nggonmu saben ndino gawe tangisku..
  Am                   Em
 opo.. pancen wes mati rasamu..
       Dm     G             C
 sepurane aku.. ora nompo tresnamu..

Int. C Fm C..
     D A Dm..
     G..C -Bm Am
     Dm G C..

 C        Fm       C
aku.. ora ngerti salahku..
       D    A           Dm
kowe moro.. medot katresnanku..
G                 C-Bm-Am
tanpo mikir perasaanku..
       Dm
kowe pamit lungo
     G       C    Fm C
gawe bingung atiku..

    C           Fm         C
tresnoku.. sing mbiyen tak jogo..
      D    A              Dm
jebulane.. mung mbok gawe loro..
  G                 C-Bm-Am
bareng aku wes lali awakmu..
       Dm       G            C
kowe malah teko ngajak balen aku..

Reff :
  Am                 Em
 opo.. kurang marem atimu..
         F           G          C
 nggonmu saben ndino gawe tangisku..
  Am                   Em
 opo.. pancen wes mati rasamu..
       Dm     G             C
 sepurane aku.. ora nompo tresnamu..

Musik : Am..Em..F G C..
        Am..Em..Dm G C..

 C        Fm       C
aku.. ora ngerti salahku..
       D    A           Dm
kowe moro.. medot katresnanku..
G                 C-Bm-Am
tanpo mikir perasaanku..
       Dm
kowe pamit lungo
     G       C    Fm C
gawe bingung atiku..

    C           Fm         C
tresnoku.. sing mbiyen tak jogo..
      D    A              Dm
jebulane.. mung mbok gawe loro..
  G                 C-Bm-Am
bareng aku wes lali awakmu..
       Dm       G            C
kowe malah teko ngajak balen aku..

Reff :
  Am                 Em
 opo.. kurang marem atimu..
         F           G          C
 nggonmu saben ndino gawe tangisku..
  Am                   Em
 opo.. pancen wes mati rasamu..
       Dm     G             C
 sepurane aku.. ora nompo tresnamu.. ho..

  Am                 Em
 opo.. kurang marem atimu..
         F           G          C
 nggonmu saben ndino gawe tangisku..
  Am                   Em
 opo.. pancen wes mati rasamu..
       Dm     G             C
 sepurane aku.. ora nompo tresnamu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..

Reff :
  Dm                 Am
 opo.. kurang marem atimu..
         Bb          C          F
 nggonmu saben ndino gawe tangisku..
  Dm                   Am
 opo.. pancen wes mati rasamu..
       Gm     C             F
 sepurane aku.. ora nompo tresnamu..

Int. F Bbm F..
     G D Gm..
     C..F -Em Dm
     Gm C F..

 F        Bbm      F
aku.. ora ngerti salahku..
       G    D           Gm
kowe moro.. medot katresnanku..
C                 F-Em Dm
tanpo mikir perasaanku..
       Gm
kowe pamit lungo
     C       F    Bbm F
gawe bingung atiku..

    F           Bbm        F
tresnoku.. sing mbiyen tak jogo..
      G    D              Gm
jebulane.. mung mbok gawe loro..
  C                 F-Em Dm
bareng aku wes lali awakmu..
       Gm       C            F
kowe malah teko ngajak balen aku..

Reff :
  Dm                 Am
 opo.. kurang marem atimu..
         Bb          C          F
 nggonmu saben ndino gawe tangisku..
  Dm                   Am
 opo.. pancen wes mati rasamu..
       Gm     C             F
 sepurane aku.. ora nompo tresnamu..

Musik : Dm..Am..Bb C F..
        Dm..Am..Gm C F..

 F        Bbm      F
aku.. ora ngerti salahku..
       G    D           Gm
kowe moro.. medot katresnanku..
C                 F-Em Dm
tanpo mikir perasaanku..
       Gm
kowe pamit lungo
     C       F    Bbm F
gawe bingung atiku..

    F           Bbm        F
tresnoku.. sing mbiyen tak jogo..
      G    D              Gm
jebulane.. mung mbok gawe loro..
  C                 F-Em Dm
bareng aku wes lali awakmu..
       Gm       C            F
kowe malah teko ngajak balen aku..

Reff :
  Dm                 Am
 opo.. kurang marem atimu..
         Bb          C          F
 nggonmu saben ndino gawe tangisku..
  Dm                   Am
 opo.. pancen wes mati rasamu..
       Gm     C             F
 sepurane aku.. ora nompo tresnamu.. ho..

  Dm                 Am
 opo.. kurang marem atimu..
         Bb          C          F
 nggonmu saben ndino gawe tangisku..
  Dm                   Am
 opo.. pancen wes mati rasamu..
       Gm     C             F
 sepurane aku.. ora nompo tresnamu..
Facebook
Twitter

Chord Arya Galih - Mati Rasamu


Lihat semua :
  • Chord Arya Galih
  •