Kunci Gitar Arya Galih - Anteb Ing Roso (Anteping Rasa)

Transpose:
Intro : Am Em F G Am Am Em padhanging purnomo, ing wengi iki F G C -G/B rikolo mbulan sumunar ndadari Am Em agawe lingseming ati kang nandang bronto F G C -G/B dadyo ndodro roso ing sajroning ati... Am Em ora keno.. dilalekke.. F G C -G/B yekti mung kowe jantung atiku Am Em amung kowe kembang ing sakjroning ati F G Am E papan nyuntak roso tresno kang yekti.. Reff : Am iki roso opo.. E Am ning pikirku mung kelingan kowe Dm Am opo iki seng jenenge tresno E Am E saben wanci mung kelingan kowe.. Am tambaning tresnaku.. Am A Dm amung kowe wong ayu.. G Am ing ati asansoyo ndodro E kusumaning tyas Am aku tresno sliramu.. #) E Am panyuwunku tetep jaganen tresnamu Dm Am ra biso aku kelangan sliramu.. E Am minongko prasetyo tak anteb pe rasaku E Am tano liyo mung kanggo kowe wong ayu.. Musik : Am E G E Am A Dm -C B E Am -Bm-E Reff : Am iki roso opo.. E Am ning pikirku mung kelingan kowe Dm Am opo iki seng jenenge tresno E Am E saben wanci mung kelingan kowe.. Am tambaning tresnaku.. Am A Dm amung kowe wong ayu.. G Am ing ati asansoyo ndodro E kusumaning tyas Am aku tresno sliramu.. #) E Am panyuwunku tetep jaganen tresnamu Dm Am ra biso aku kelangan sliramu.. E Am minongko prasetyo tak anteb pe rasaku E Am tano liyo mung kanggo kowe wong ayu.. Outro : Am
Facebook
Twitter

Chord Arya Galih - Anteb Ing Roso (Anteping Rasa)


Lihat semua :
  • Chord Arya Galih
  •