Kunci Gitar Arya Galih - Sarangan Nglarung Rasa

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro :      Am             F
        ha a a.. o o o.. ha a..
             G      Am
        ha a a.. ha a aa..
        F Dm E E-Am..

   Am
ademe lereng lawu iseh podo..
  F                     Am
nanging tresnamu uwis bedo..
    F              C
ora koyo.. dek semono..
       E
naliko iseh kebak ing dodo..

    Am
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    F                      Am
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Dm                    C
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        E                      Am
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. F              Am
     he eeee.. eo oooo..
     F           E
     ha..a.. o ooo oo.. ooo oo..

Reff :
           Am                    Dm
 ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
         G                     C
 seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
       Dm                   Am
 pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
       E
 saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

            Am                Dm
 tak larung rasaku ono telogo sarangan..
        G                       C
 pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
          Dm                   Am
 ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
         E                        F    E   Am
 wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

 F         G      C      G/B    Am
  lereng a..rgo.. lawu.. kang endah..

Musik : Dm..G..F E Am..

    Am
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    F                       Am
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Dm                    C
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        E                      Am
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. F             Am
     he eeee.. o oooo..
     F           E
     ha..a.. o ooo oo.. oooo oo..

Reff :
           Am                    Dm
 ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
         G                     C
 seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
       Dm                   Am
 pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
       E
 saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

            Am                Dm
 tak larung rasaku ono telogo sarangan..
        G                       C
 pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
          Dm                   Am
 ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
         E                        F    E   Am
 wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro :      Bm             G
        ha a a.. o o o.. ha a..
             A      Bm
        ha a a.. ha a aa..
        G Em F# F#-Bm..

   Bm
ademe lereng lawu iseh podo..
  G                     Bm
nanging tresnamu uwis bedo..
    G              D
ora koyo.. dek semono..
       F#
naliko iseh kebak ing dodo..

    Bm
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    G                      Bm
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Em                    D
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        F#                     Bm
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. G              Bm
     he eeee.. eo oooo..
     G           F#
     ha..a.. o ooo oo.. ooo oo..

Reff :
           Bm                    Em
 ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
         A                     D
 seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
       Em                   Bm
 pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
       F#
 saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

            Bm                Em
 tak larung rasaku ono telogo sarangan..
        A                       D
 pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
          Em                   Bm
 ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
         F#                       G    F#  Bm
 wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

 G         A      D      A/C#   Bm
  lereng a..rgo.. lawu.. kang endah..

Musik : Em..A..G F# Bm..

    Bm
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    G                       Bm
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Em                    D
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        F#                     Bm
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. G             Bm
     he eeee.. o oooo..
     G           F#
     ha..a.. o ooo oo.. oooo oo..

Reff :
           Bm                    Em
 ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
         A                     D
 seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
       Em                   Bm
 pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
       F#
 saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

            Bm                Em
 tak larung rasaku ono telogo sarangan..
        A                       D
 pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
          Em                   Bm
 ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
         F#                       G    F#  Bm
 wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

Chord Arya Galih - Sarangan Nglarung Rasa


Lihat semua :
  • Chord Arya Galih
  •