Kunci Gitar Anggun Pramudita - Sun Tulis

Transpose:
Intro : Am F Dm Am
        C Dm E Am….

Am               F
sun.. tulis aran riko..
Dm                  Am
ring.. njero lubuk ati iki
C                  Dm
mergo wes sun temokno..
       E               Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am                 F
sing.. gampang sun duweni riko
   G          Am
mergo sadar, isun wong sing ono
      C                      Dm
mung ono roso welas ring ati iki
  E               Am
riko biso sun duweni..

Int. Am Dm G C
     F Dm E..

Reff :
          Am                    Dm
 sun titipno welas iki kanggo riko
          G
 hang sun simpen sun genggem lan
       C     E
 sun sayangi..

           Am                       Dm
 sing perduli alangan nong ngarep moto
          G
 hang sun sayang sing ono maning
      E
 mung riko..

Int. F G Am..

Am               F
sun.. tulis aran riko..
Dm                  Am
ring.. njero lubuk ati iki
C                  Dm
mergo wes sun temokno..
       E               Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am                 F
sing.. gampang sun duweni riko
   G          Am
mergo sadar, isun wong sing ono
      C                      Dm
mung ono roso welas ring ati iki
  E               Am
riko biso sun duweni..

Musik : Am Dm G C E
        Am Dm E..

Reff :
          Am                    Dm
 sun titipno welas iki kanggo riko
          G
 hang sun simpen sun genggem lan
       C     E
 sun sayangi..

           Am                       Dm
 sing perduli alangan nong ngarep moto
          G
 hang sun sayang sing ono maning
        E
 mung riko..

          Am                    Dm
 sun titipno welas iki kanggo riko
          G
 hang sun simpen sun genggem lan
     C       E
 sun sayangi..

           Am                       Dm
 sing perduli alangan nong ngarep moto
          G
 hang sun sayang sing ono maning
        E
 mung riko..

Outro : F G Am..
Facebook
Twitter

Chord Anggun Pramudita - Sun Tulis


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •