Kunci Gitar NDX AKA - Konco Musiman

Transpose:
Intro : C F G Em Am A
        Dm G C

C                 F
 pas jaman kowe susah
                G
aku ning sandingmu
                  Em
pas jaman kowe mulyo
             Am
kowe malah lungo
    A       Dm
opo iki rasane
               G
aku salah kekancan
                C
nduwe konco musiman..

C
 susah seneng tak kancani
                   F
tibo tangi tak tulungi
mbiyen takone posisi
                    G
saiki kowe ning ngendi
dumeh sugih terus lungo
                   C
lali karo konco konco
aku ono pas rekoso
                      Am
kowe lungo pas wis mulyo
rokok entek yo cupitan
                        Dm
madang angkring yo kembulan
pendak dino ngalor ngidul
                    G
bingung golekke utangan
saiki uripmu penak
                  C
lali karo konco cerak
lagi sugih anyaran
                    (Am)
polahmu uwis macak sengak..

Am            G
ning ngarep macak apik
F            C     C-G/B
ning mburi koyo kirek
Am         G
ra miker sedulure
F                 E
ra miker.. kekancane.. e e..

Reff :
 C                 F
  pas jaman kowe susah
                 G
 aku ning sandingmu
                   C
 pas jaman kowe mulyo
              Am
 kowe malah lungo
             Dm
 opo iki rasane
                G
 aku salah kekancan
                 C
 nduwe konco musiman..

C
 saiki kowe lungani
                F
rugi aku le nulungi
rugi aku le ngancani
                 G
balesanmu koyo tai
ibarate kowe kere
                    C
saiki wis munggah bale
konco susah perjuangane
             Am
saiki dilalekke
kelingan ra pas atimu
                Dm
dilarani dadi cidro
kowe sambat ro sopo
                      G
nek udu karo konco-konco
wis pedhot tekan semene
                C
kekancane sedulure
aku ora butuh konco
                (Am)
model asu koyo kowe..

Am            G
ning ngarep macak apik
F            C     C-G/B
ning mburi koyo kirek
Am         G
ra mikir sedulure
F                 E
ra mikir.. kekancane.. e e..

Reff :
 C                 F
  pas jaman kowe susah
                 G
 aku ning sandingmu
                   C
 pas jaman kowe mulyo
              Am
 kowe malah lungo
             Dm
 opo iki rasane
                G
 aku salah kekancan
                 C
 nduwe konco musiman..

 C                 F
  pas jaman kowe susah
                 G
 aku ning sandingmu
                   C
 pas jaman kowe mulyo
              Am
 kowe malah lungo
             Dm
 opo iki rasane
                G
 aku salah kekancan
                 C
 nduwe konco musiman..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A D E C#m F#m F#
        Bm E A

A                 D
 pas jaman kowe susah
                E
aku ning sandingmu
                  C#m
pas jaman kowe mulyo
             F#m
kowe malah lungo
    F#      Bm
opo iki rasane
               E
aku salah kekancan
                A
nduwe konco musiman..

A
 susah seneng tak kancani
                   D
tibo tangi tak tulungi
mbiyen takone posisi
                    E
saiki kowe ning ngendi
dumeh sugih terus lungo
                   A
lali karo konco konco
aku ono pas rekoso
                      F#m
kowe lungo pas wis mulyo
rokok entek yo cupitan
                        Bm
madang angkring yo kembulan
pendak dino ngalor ngidul
                    E
bingung golekke utangan
saiki uripmu penak
                  A
lali karo konco cerak
lagi sugih anyaran
                     F#m
polahmu uwis macak sengak..

F#m           E
ning ngarep macak apik
D            A     A-E/G#
ning mburi koyo kirek
F#m        E
ra miker sedulure
D                 C#
ra miker.. kekancane.. e e..

Reff :
 A                 D
  pas jaman kowe susah
                 E
 aku ning sandingmu
                   A
 pas jaman kowe mulyo
              F#m
 kowe malah lungo
             Bm
 opo iki rasane
                E
 aku salah kekancan
                 A
 nduwe konco musiman..

A
 saiki kowe lungani
                D
rugi aku le nulungi
rugi aku le ngancani
                 E
balesanmu koyo tai
ibarate kowe kere
                    A
saiki wis munggah bale
konco susah perjuangane
             F#m
saiki dilalekke
kelingan ra pas atimu
                Bm
dilarani dadi cidro 
kowe sambat ro sopo
                      E
nek udu karo konco-konco
wis pedhot tekan semene
                A
kekancane sedulure
aku ora butuh konco
                 F#m
model asu koyo kowe..

F#m           E
ning ngarep macak apik
D            A     A-E/G#
ning mburi koyo kirek
F#m        E
ra mikir sedulure
D                 C#
ra mikir.. kekancane.. e e..

Reff :
 A                 D
  pas jaman kowe susah
                 E
 aku ning sandingmu
                   A
 pas jaman kowe mulyo
              F#m
 kowe malah lungo
             Bm
 opo iki rasane
                E
 aku salah kekancan
                 A
 nduwe konco musiman..

 A                 D
  pas jaman kowe susah
                 E
 aku ning sandingmu
                   A
 pas jaman kowe mulyo
              F#m
 kowe malah lungo
             Bm
 opo iki rasane
                E
 aku salah kekancan
                 A
 nduwe konco musiman..

Chord NDX AKA - Konco Musiman


Lihat semua :
  • Chord NDX A.K.A
  •