Chord Kunci Gitar Agung Pradanta Feat. Putri Kirana - Wis Tak Tompo

Intro : Am..Em..F..C..
        Dm..Am..F G Am E..

Am
Roso ning njero ati
   Em
Raiso tak apusi
F
Kadang nyesek ning dodo
         C
Nanging aku biso opo
        Dm
Bingung rasane ati
       Am
Kepiye kudu nyikapi
    F           G
Tresnoku soyo gede
       Am   E
Nggo awakmu...

Am
Ojo dadi atimu
         Em
Kadang raiso ketemu
F
Mergo kewajibanmu
         C
Kudu ndampingi bojomu
      Dm
Kabeh uwes tak tompo
       Am
Kabeh uwes tak pikerno
        F             G
Senajan aku mung dadi selir
 Am
Atimu..

*)
        G
Aku ora nuntut opo opo
          C
Pengen ku iki yo mung tresno
       Dm              G 
Mergo awakmu sing gawe seneng
  C   G
Atiku..

Reff :
         C
  Pangapurane awakku
          Am
  Durung iso gawe atimu
           Dm
  Seseneng koyo bojoku
         G
  Sabaro selir atiku

          C
  Kabeh kui wis tak tompo
            Am
  Senajan kadang ati loro
            Dm
  Nanging piye meneh
          G          C
  Wis garise sing kuoso..

Musik : Am..Em..F..C..
        Dm..Am..F G Am

*)
        G
Aku ora nuntut opo opo
          C
Pengen ku iki yo mung tresno
       Dm              G 
Mergo awakmu sing gawe seneng
  C   G
Atiku..

Reff :
         C
  Pangapurane awakku
          Am
  Durung iso gawe atimu
           Dm
  Seseneng koyo bojoku
         G
  Sabaro selir atiku

          C
  Kabeh kui wis tak tompo
            Am
  Senajan kadang ati loro
            Dm
  Nanging piye meneh
          G          C
  Wis garise sing kuoso..


         C
  Pangapurane awakku
          Am
  Durung iso gawe atimu
           Dm
  Seseneng koyo bojoku
         G
  Sabaro selir atiku

          C
  Kabeh kui wis tak tompo
            Am
  Senajan kadang ati loro
            Dm
  Nanging piye meneh
          G          C
  Wis garise sing kuoso..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
Em..Bm..C..G..
Am..Em..C D Em B..

Em
Roso ning njero ati
   Bm
Raiso tak apusi
C
Kadang nyesek ning dodo
         G
Nanging aku biso opo
        Am
Bingung rasane ati
       Em
Kepiye kudu nyikapi
    C           D
Tresnoku soyo gede 
       Em   B
Nggo awakmu...

Em
Ojo dadi atimu
         Bm
Kadang raiso ketemu
C
Mergo kewajibanmu
         G
Kudu ndampingi bojomu
      Am
Kabeh uwes tak tompo
       Em
Kabeh uwes tak pikerno
        C             D
Senajan aku mung dadi selir 
 Em
Atimu..

*)
        D
Aku ora nuntut opo opo
          G
Pengen ku iki yo mung tresno
       Am              D       
Mergo awakmu sing gawe seneng 
  G   D
Atiku..

Reff :
         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku

          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..

Musik : 
Em..Bm..C..G..
Am..Em..C D Em

*)
        D
Aku ora nuntut opo opo
          G
Pengen ku iki yo mung tresno
       Am              D       
Mergo awakmu sing gawe seneng 
  G   D
Atiku..

Reff :
         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku

          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..

         G
  Pangapurane awakku
          Em
  Durung iso gawe atimu
           Am
  Seseneng koyo bojoku
         D
  Sabaro selir atiku

          G
  Kabeh kui wis tak tompo
            Em
  Senajan kadang ati loro
            Am
  Nanging piye meneh
          D          G
  Wis garise sing kuoso..

Outro : 
G..



Blog, Updated at: 6:37 PM