Kunci Gitar Farel Prayoga - DUDU AKU Chord Dasar

Transpose:
Capo ♪ fret 1

Intro : F G Em Am
        Dm..G.. 

 C             Em
aku.. pancen dudu idamanmu..
            F
namung wong sepele..
            G
sing pengen nduweni kowe..

      C          Em
tresnoku.. tulus kanggo awakmu..
          F
nanging piye maneh..
       G          C
pilihanmu.. dudu aku..

Am                   Em
wes tak perjuangke.. sak kabehe..
    F           C          G
nyatane.. malah mung disiakke..
    Am                     Em
padahal iki tresnoku tulus nggo koe..
           F
sak effort-effortku..
       G                     C
sing menang panggah masa lalumu..

Reff :
 F           G
 opo kowe ra ngerti
     Em           Am
 tresno iki tulus lan suci
      Dm       G  
 neng opo kowe tego
          C
 malah gandeng ro wong liyo..

    Am          Em
 muspro nggonku berjuang
       F            C
 tiwas tak gadang-gadang
       Dm                G
 aku sadar diri.. jodoku du kowe
                    C
 tak nggawe kisahku dewe..

Musik : C..F G Em Am
        Dm E A..
        F G Em Am
        Dm..G..

Am                   Em
wes tak perjuangke.. sak kabehe..
    F           C          G
nyatane.. malah mung disiakke..
    Am                     Em
padahal iki tresnoku tulus nggo koe..
           F
sak effort-effortku..
       G                     C
sing menang panggah masa lalumu..

Reff :
 F           G
 opo kowe ra ngerti
     Em           Am
 tresno iki tulus lan suci
      Dm       G  
 neng opo kowe tego
          C
 malah gandeng ro wong liyo..

    Am          Em
 muspro nggonku berjuang
       F            C
 tiwas tak gadang-gadang
       Dm                G
 aku sadar diri.. jodoku du kowe
                    C
 tak nggawe kisahku dewe..

 F           G
 opo kowe ra ngerti
     Em           Am
 tresno iki tulus lan suci
      Dm       G  
 neng opo kowe tego
          C
 malah gandeng ro wong liyo..

    Am          Em
 muspro nggonku berjuang
       F            C
 tiwas tak gadang-gadang
       Dm                G
 aku sadar diri.. jodoku du kowe
                    C
 tak nggawe kisahku dewe..
       Dm       G
 aku sadar diri.. jodoku du kowe
                    C   Dm C
 tak nggawe kisahku dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# G# Fm A#m
        D#m..G#..

 C#            Fm
aku.. pancen dudu idamanmu..
            F#
namung wong sepele..
            G#
sing pengen nduweni kowe..

      C#         Fm
tresnoku.. tulus kanggo awakmu..
          F#
nanging piye maneh..
       G#         C#
pilihanmu.. dudu aku..

A#m                  Fm
wes tak perjuangke.. sak kabehe..
    F#          C#         G#
nyatane.. malah mung disiakke..
    A#m                    Fm
padahal iki tresnoku tulus nggo koe..
           F#
sak effort-effortku..
       G#                    C#
sing menang panggah masa lalumu..

Reff :
 F#          G#
 opo kowe ra ngerti
     Fm           A#m
 tresno iki tulus lan suci
      D#m      G# 
 neng opo kowe tego
          C#
 malah gandeng ro wong liyo..

    A#m         Fm
 muspro nggonku berjuang
       F#           C#
 tiwas tak gadang-gadang
       D#m               G#
 aku sadar diri.. jodoku du kowe
                    C#
 tak nggawe kisahku dewe..

Musik : C#..F# G# Fm A#m
        D#m F A#..
        F# G# Fm A#m
        D#m..G#..

A#m                  Fm
wes tak perjuangke.. sak kabehe..
    F#          C#         G#
nyatane.. malah mung disiakke..
    A#m                    Fm
padahal iki tresnoku tulus nggo koe..
           F#
sak effort-effortku..
       G#                    C#
sing menang panggah masa lalumu..

Reff :
 F#          G#
 opo kowe ra ngerti
     Fm           A#m
 tresno iki tulus lan suci
      D#m      G# 
 neng opo kowe tego
          C#
 malah gandeng ro wong liyo..

    A#m         Fm
 muspro nggonku berjuang
       F#           C#
 tiwas tak gadang-gadang
       D#m               G#
 aku sadar diri.. jodoku du kowe
                    C#
 tak nggawe kisahku dewe..

 F#          G#
 opo kowe ra ngerti
     Fm           A#m
 tresno iki tulus lan suci
      D#m      G# 
 neng opo kowe tego
          C#
 malah gandeng ro wong liyo..

    A#m         Fm
 muspro nggonku berjuang
       F#           C#
 tiwas tak gadang-gadang
       D#m               G#
 aku sadar diri.. jodoku du kowe
                    C#
 tak nggawe kisahku dewe..
       D#m      G#
 aku sadar diri.. jodoku du kowe
                    C#  D#m C#
 tak nggawe kisahku dewe..
Facebook
Twitter

Chord Farel Prayoga - DUDU AKU


Lihat semua :
  • Chord Farel Prayoga
  •