Kunci Gitar Farel Prayoga - Banterno Chord Dasar

Transpose:
Intro : Am G F G
        Dm..Am..F G C..

C                   G
ancen abot seng mok songgo..
F    G
 kelangan tresno
         C
seng wes suwi ngancani..
C            G
tapi iki cerito nyoto..
F          G         C
 seng piye piye ne kudu mok adepi..

 Dm               G
uwes cukup kowe dilarani..
      Em                A
wayae seneng.. sawangen aku neng kene
     Dm               G    
seng selalu ono pas kowe susah
        F               G
aku selalu ono, aku selalu ono..

Reff :
       F       G      Am
 banterno.. lehmu.. nangis..
         F             G       C
 ojo ditahan.. ben iso lego atimu..
       F       G      Am
 banterno.. lehmu.. nangis..
           Dm           G          C
 iki pundakku.. tak siapne kanggo awakmu..

Musik : Am..G..Am..G..
        F..G..Em..Am..
        F..G..Am..

 Dm               G
uwes cukup kowe dilarani..
      Em                A
wayae seneng.. sawangen aku neng kene
     Dm               G    
seng selalu ono pas kowe susah
        F               G
aku selalu ono, aku selalu ono..

Reff :
       F       G      Am
 banterno.. lehmu.. nangis..
         F             G       C
 ojo ditahan.. ben iso lego atimu..
       F       G      Am
 banterno.. lehmu.. nangis..
           Dm           G          C
 iki pundakku.. tak siapne kanggo awakmu..

       F       G      Am
 banterno.. lehmu.. nangis..
         F             G       C
 ojo ditahan.. ben iso lego atimu..
       F       G      Am
 banterno.. lehmu.. nangis..
           Dm           G          C
 iki pundakku.. tak siapne kanggo awakmu..

 F          G
 aku neng kene..
        Em          Am
 sing gemati neng kowe..
        Dm      G         C
 siap dadi.. sandaran uripmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m E D E
        Bm..F#m..D E A..

A                   E
ancen abot seng mok songgo..
D    E
 kelangan tresno
         A
seng wes suwi ngancani..
A            E
tapi iki cerito nyoto..
D          E         A
 seng piye piye ne kudu mok adepi..

 Bm               E
uwes cukup kowe dilarani..
      C#m               F#
wayae seneng.. sawangen aku neng kene
     Bm               E    
seng selalu ono pas kowe susah
        D               E
aku selalu ono, aku selalu ono..

Reff :
       D       E      F#m
 banterno.. lehmu.. nangis..
         D             E       A
 ojo ditahan.. ben iso lego atimu..
       D       E      F#m
 banterno.. lehmu.. nangis..
           Bm           E          A
 iki pundakku.. tak siapne kanggo awakmu..

Musik : F#m..E..F#m..E..
        D..E..C#m..F#m..
        D..E..F#m..

 Bm               E
uwes cukup kowe dilarani..
      C#m               F#
wayae seneng.. sawangen aku neng kene
     Bm               E    
seng selalu ono pas kowe susah
        D               E
aku selalu ono, aku selalu ono..

Reff :
       D       E      F#m
 banterno.. lehmu.. nangis..
         D             E       A
 ojo ditahan.. ben iso lego atimu..
       D       E      F#m
 banterno.. lehmu.. nangis..
           Bm           E          A
 iki pundakku.. tak siapne kanggo awakmu..

       D       E      F#m
 banterno.. lehmu.. nangis..
         D             E       A
 ojo ditahan.. ben iso lego atimu..
       D       E      F#m
 banterno.. lehmu.. nangis..
           Bm           E          A
 iki pundakku.. tak siapne kanggo awakmu..

 D          E
 aku neng kene..
        C#m         F#m
 sing gemati neng kowe..
        Bm      E         A
 siap dadi.. sandaran uripmu..
Facebook
Twitter

Chord Farel Prayoga - Banterno


Lihat semua :
  • Chord Farel Prayoga
  •