Kunci Gitar Pepeling (Pitutur Jawa) - SIHO

Transpose:
Cipt. Ki H. Anom Suroto

Intro : C..C..Dm G C..

         Em
Wis wancine.. tansah dielingke..
         Em               C
Wis wancine.. podo ninda'ake..
  Em
Adzan wes kumandhang..
  Dm
Wayahe sembahyang..
       G                 Em
Netepi wajib.. dhawuhe pangeran..

          Em
Sholat yekti.. cagak ing agomo..
          Em                 C
Limang wektu kudu tansah dijogo..
   Em
Kanthi istiqomah..
    Dm
lan sing tumakninah..
         G                  C
Luwih sampurno.. yen berjamaah..

Reff :
   C
 Subuh, Luhur lan Ashar..
          Dm
 Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
     Em
 Maghrib lan Isya'.. jangkepe..
        G                    C
 Prayogane ditambah sholat sunate..

          Em
 Jo sembrono iku printah agomo..
         Em                      C
 Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
 Em                    Dm
 Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso..
         G                     C
 Yen kepengin mbesok munggah suargo..

Int. C..C..Dm G C..

         Em
Wis wancine.. tansah dielingke..
         Em               C
Wis wancine.. podo ninda'ake..
  Em
Adzan wes kumandhang..
  Dm
Wayahe sembahyang..
       G                 Em
Netepi wajib.. dhawuhe pangeran..

          Em
Sholat yekti.. cagak ing agomo..
          Em                 C
Limang wektu kudu tansah dijogo..
   Em
Kanthi istiqomah..
    Dm
lan sing tumakninah..
         G                  C
Luwih sampurno.. yen berjamaah..

Reff :
   C
 Subuh, Luhur lan Ashar..
          Dm
 Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
     Em
 Maghrib lan Isya'.. jangkepe..
        G                    C
 Prayogane ditambah sholat sunate..

          Em
 Jo sembrono iku printah agomo..
         Em                      C
 Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
 Em                    Dm
 Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso..
         G                     C
 Yen kepengin mbesok munggah suargo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..A..Bm E A..

         C#m
Wis wancine.. tansah dielingke..
         C#m              A
Wis wancine.. podo ninda'ake..
  C#m
Adzan wes kumandhang..
  Bm
Wayahe sembahyang..
       E                 C#m
Netepi wajib.. dhawuhe pangeran..

          C#m
Sholat yekti.. cagak ing agomo..
          C#m                A
Limang wektu kudu tansah dijogo..
   C#m
Kanthi istiqomah..
    Bm
lan sing tumakninah..
         E                  A
Luwih sampurno.. yen berjamaah..

Reff :
   A
 Subuh, Luhur lan Ashar..
          Bm
 Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
     C#m
 Maghrib lan Isya'.. jangkepe..
        E                    A
 Prayogane ditambah sholat sunate..

          C#m
 Jo sembrono iku printah agomo..
         C#m                     A
 Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
 C#m                   Bm
 Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso..
         E                     A
 Yen kepengin mbesok munggah suargo..

Int. A..A..Bm E A..

         C#m
Wis wancine.. tansah dielingke..
         C#m              A
Wis wancine.. podo ninda'ake..
  C#m
Adzan wes kumandhang..
  Bm
Wayahe sembahyang..
       E                 C#m
Netepi wajib.. dhawuhe pangeran..

          C#m
Sholat yekti.. cagak ing agomo..
          C#m                A
Limang wektu kudu tansah dijogo..
   C#m
Kanthi istiqomah..
    Bm
lan sing tumakninah..
         E                  A
Luwih sampurno.. yen berjamaah..

Reff :
   A
 Subuh, Luhur lan Ashar..
          Bm
 Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
     C#m
 Maghrib lan Isya'.. jangkepe..
        E                    A
 Prayogane ditambah sholat sunate..

          C#m
 Jo sembrono iku printah agomo..
         C#m                     A
 Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
 C#m                   Bm
 Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso..
         E                     A
 Yen kepengin mbesok munggah suargo..
Facebook
Twitter

Chord Pepeling (Pitutur Jawa) - SIHO


Lihat semua :
  • Chord Siho
  •