Kunci Gitar Siho - Tresno Sejatiku

Transpose:
Reff :
    C           G
 yo mung siji panyuwunku
     Am            Gm
 nyanding kowe sak lawase
    F          Em
 ra ono wong liyo sing iso
 Dm     G
 mi..sahke..

      C            G
 mung sliramu sing gawe seneng
 Am      Gm
 atiku gawe ayem
    F         Em          Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe
 G              C  G
 sing tak tresnani..

  C         Am         Dm
kowe.. sing tak impi-impi
   G    F    Em
saiki dadi siji
 Am          Dm       G
ora ono sing iso ganteni..

  C       Am         Dm
susah.. seneng dilakoni
  G       F    Em
jalin tresno suci
   Am           Dm         G
berharap nganti tekaning pati..

Dm     Em
 roso iki..
     F         D
sing ono ning ati
          G
kowe sing iso ngerteni..

Reff :
    C           G
 yo mung siji panyuwunku
     Am            Gm
 nyanding kowe sak lawase
    F          Em
 ra ono wong liyo sing iso
 Dm     G
 mi..sahke..

      C            G
 mung sliramu sing gawe seneng
 Am      Gm
 atiku gawe ayem
    F         Em          Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe
 G              C
 sing tak tresnani..

Musik : F G Em A
        Dm G C C7
        F G Em A
        Dm..G..

  C       Am         Dm
susah.. seneng dilakoni
  G       F    Em
jalin tresno suci
   Am           Dm         G
berharap nganti tekaning pati..

Dm     Em
 roso iki..
     F         D
sing ono ning ati
          G
kowe sing iso ngerteni..

Reff :
    C           G
 yo mung siji panyuwunku
     Am            Gm
 nyanding kowe sak lawase
    F          Em
 ra ono wong liyo sing iso
 Dm     G
 mi..sahke..

      C            G
 mung sliramu sing gawe seneng
 Am      Gm
 atiku gawe ayem
    F         Em          Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe
-Em F         Em          Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe
     G        C
 tresno sejatiku..
Facebook
Twitter

Chord Siho - Tresno Sejatiku


Lihat semua :
  • Chord Siho
  •