Kunci Gitar Cak Percil - Joko Mlarat

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : G Bm Am Am D G..

              G
wiwit biyen mulo aku lak wis kondho..
Am
aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
        Am
joko mlarat wong tuwomu pangkat..
        D
aku rekoso uripmu wis mulyo..

             G
iki wis wancine kowe di daupke..
  Am
karo prio bagus sing podho sugihe..
       Am
ora nyono lan ora nglegewo..
         D               G
yen sliramu tego polo kromo..

Reff :
       Am
 srengenge.. ngulon parane..
       Am
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         D
 koyo ngene rasane wong ora duwe..
          Em        D          G
 tresno tenan.. kok anggep sepele..

       Am
 srengenge.. ngulon parane..
       Am
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         D
 isuk tempe sorene dadi dhele..
          Em      D             G
 tresnamu mung.. abang abang lambe..

Musik : G..Am Am..Am..D..G

              G
wiwit biyen mulo aku lak wis kondho..
Am
aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
        Am
joko mlarat wong tuwomu pangkat..
        D
aku rekoso uripmu wis mulyo..

             G
iki wis wancine kowe di daupke..
  Am
karo prio bagus sing podho sugihe..
       Am
ora nyono lan ora nglegewo..
         D               G
yen sliramu tego polo kromo..

Reff :
       Am
 srengenge.. ngulon parane..
       Am
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         D
 koyo ngene rasane wong ora duwe..
          Em        D          G
 tresno tenan.. kok anggep sepele..

       Am
 srengenge.. ngulon parane..
       Am
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         D
 isuk tempe sorene dadi dhele..
          Em      D             G  D  G
 tresnamu mung.. abang abang lambe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A C#m Bm Bm E A..

              A
wiwit biyen mulo aku lak wis kondho..
Bm
aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
        Bm
joko mlarat wong tuwomu pangkat..
        E
aku rekoso uripmu wis mulyo..

             A
iki wis wancine kowe di daupke..
  Bm
karo prio bagus sing podho sugihe..
       Bm
ora nyono lan ora nglegewo..
         E               A
yen sliramu tego polo kromo..

Reff :
       Bm
 srengenge.. ngulon parane..
       Bm
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         E
 koyo ngene rasane wong ora duwe..
          F#m       E          A
 tresno tenan.. kok anggep sepele..

       Bm
 srengenge.. ngulon parane..
       Bm
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         E
 isuk tempe sorene dadi dhele..
          F#m     E             A
 tresnamu mung.. abang abang lambe..

Musik : A..Bm Bm..Bm..E..A

              A
wiwit biyen mulo aku lak wis kondho..
Bm
aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
        Bm
joko mlarat wong tuwomu pangkat..
        E
aku rekoso uripmu wis mulyo..

             A
iki wis wancine kowe di daupke..
  Bm
karo prio bagus sing podho sugihe..
       Bm
ora nyono lan ora nglegewo..
         E               A
yen sliramu tego polo kromo..

Reff :
       Bm
 srengenge.. ngulon parane..
       Bm
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         E
 koyo ngene rasane wong ora duwe..
          F#m       E          A
 tresno tenan.. kok anggep sepele..

       Bm
 srengenge.. ngulon parane..
       Bm
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         E
 isuk tempe sorene dadi dhele..
          F#m     E             A  E  A
 tresnamu mung.. abang abang lambe..
Facebook
Twitter

Chord Cak Percil - Joko Mlarat


Lihat semua :
  • Chord Cak Percil
  •