Kunci Gitar Anggi Setya & Cak Percil - Ludes

Transpose:
Intro : C G/B Am G F..Fm..

C        G/B        Am         G
jaremu.. tresnomu.. mung siji aku..
F               G        C  Fm
sing ono.. ning njero atimu..
C         G/B           Am       G  
nanging.. jebule.. kowe ngapusi aku..
F          G             C
kowe selingkuh nong mburiku..

Em                Am
 opo kurang aku nuruti karepmu..
Em                  Am
 nganti ludes bondo lan ndonyaku..
Em                      Am
 nanging kowe malah ninggalake aku..
    F       D          G
ninggal.. loro ning atiku..

Reff :
         C      G/B          Am  G
 opo mungkin.. iki wis takdirku..
       F      Em      Dm       G
 aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
         C       G/B     Am         G
 mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
            F         G
 sing lewih setia.. aaa.. aa
         (C)
 soko awakku..

Musik : C G/B Am G F Em Dm G
        C G/B Am G F..Fm G

C        G/B        Am         G
jaremu.. tresnomu.. mung siji aku..
F               G        C  G
sing ono.. ning njero atimu..
C         G/B           Am       G  
nanging.. jebule.. kowe ngapusi aku..
F          G             C
kowe selingkuh nong mburiku..

Em                Am
 opo kurang aku nuruti karepmu..
Em                  Am
 nganti ludes bondo lan ndonyaku..
Em                      Am
 nanging kowe malah ninggalake aku..
    F       D          G
ninggal.. loro ning atiku..

Reff :
         C      G/B          Am  G
 opo mungkin.. iki wis takdirku..
       F      Em      Dm       G
 aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
         C       G/B     Am         G
 mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
            F         G
 sing lewih setia.. aaa.. aa
          C  G
 soko awakku..

         C      G/B          Am  G
 opo mungkin.. iki wis takdirku..
       F      Em      Dm       G
 aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
         C       G/B     Am         G
 mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
            F         G
 sing lewih setia.. aaa.. aa
          C
 soko awakmu..
            F         G
 sing lewih setia.. aaa.. aa..
          C
 soko awakmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F C/E Dm C Bb..Bbm..

F        C/E        Dm         C
jaremu.. tresnomu.. mung siji aku..
Bb              C        F  Bbm
sing ono.. ning njero atimu..
F         C/E           Dm       C   
nanging.. jebule.. kowe ngapusi aku..
Bb         C             F
kowe selingkuh nong mburiku..

Am                Dm
 opo kurang aku nuruti karepmu..
Am                  Dm
 nganti ludes bondo lan ndonyaku..
Am                      Dm
 nanging kowe malah ninggalake aku..
    Bb      G          C
ninggal.. loro ning atiku..

Reff :
         F      C/E          Dm  C
 opo mungkin.. iki wis takdirku..
       Bb     Am      Gm       C
 aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
         F       C/E     Dm         C
 mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
            Bb        C
 sing lewih setia.. aaa.. aa
         (F)
 soko awakku..

Musik : F C/E Dm C Bb Am Gm C
        F C/E Dm C Bb..Bbm C

F        C/E        Dm         C
jaremu.. tresnomu.. mung siji aku..
Bb              C        F  C
sing ono.. ning njero atimu..
F         C/E           Dm       C   
nanging.. jebule.. kowe ngapusi aku..
Bb         C             F
kowe selingkuh nong mburiku..

Am                Dm
 opo kurang aku nuruti karepmu..
Am                  Dm
 nganti ludes bondo lan ndonyaku..
Am                      Dm
 nanging kowe malah ninggalake aku..
    Bb      G          C
ninggal.. loro ning atiku..

Reff :
         F      C/E          Dm  C
 opo mungkin.. iki wis takdirku..
       Bb     Am      Gm       C
 aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
         F       C/E     Dm         C
 mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
            Bb        C
 sing lewih setia.. aaa.. aa
          F  C
 soko awakku..

         F      C/E          Dm  C
 opo mungkin.. iki wis takdirku..
       Bb     Am      Gm       C
 aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
         F       C/E     Dm         C
 mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
            Bb        C
 sing lewih setia.. aaa.. aa
          F
 soko awakmu..
            Bb        C
 sing lewih setia.. aaa.. aa..
          F
 soko awakmu..
Facebook
Twitter

Chord Anggi Setya & Cak Percil - Ludes


Lihat semua :
  • Chord Anggi Setya
  • Chord Cak Percil
  •