Kunci Gitar Cak Percil - Cidro 3

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : Am..

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm         G        C      G-G-C-G
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Int. C Em F G
     C Em F G C..G..

C                 Em
 jare kowe wes ngukir jenengku..
F                       G
 mbok patri ning njero ati..mu..
C                   Em
 yen iling mbiyen karo janjimu..
F                      G
 tresnomu mung siji yo a..ku..
  Am                Em
ningopo.. saikine cidro..
       F          G         C    G
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am               Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   Dm     G      Em          Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G         C
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : Am..Em..   F   G     C
                ho o.. oo o.. ooo..
        Am..Em..F G C..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am               Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   Dm     G      Em          Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G         C
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   Dm         G      C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..

 C#m                     G#m
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  A                      E
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   F#m        B         G#m     C#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  F#m        B        E      B-B-E-B
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Int. E G#m A B
     E G#m A B E..B..

E                 G#m
 jare kowe wes ngukir jenengku..
A                       B
 mbok patri ning njero ati..mu..
E                   G#m
 yen iling mbiyen karo janjimu..
A                      B
 tresnomu mung siji yo a..ku..
  C#m               G#m
ningopo.. saikine cidro..
       A          B         E    B
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

E                   G#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
A                     B
nyenengi wong koyo slira..mu..
E                          G#m
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
A                  B
 janji setiyo sak umur uripmu..
  C#m                 G#m
ningopo.. sak ikine tego..
            A
ning ngarep moto kowe
B               E
 nggandeng wong liyo..

   G#m      A            B
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   C#m              G#m
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    A                     E
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   F#m    B      G#m         C#m
 gulone manis.. isih manis madu..
    F#m            B         E
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  C#m                     G#m
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   A                      E
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    F#m        B         G#m   C#m
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   F#m        B        E
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : C#m..G#m.. A   B     E
                ho o.. oo o.. ooo..
        C#m..G#m..A B E..

E                   G#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
A                     B
nyenengi wong koyo slira..mu..
E                          G#m
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
A                  B
 janji setiyo sak umur uripmu..
  C#m                 G#m
ningopo.. sak ikine tego..
            A
ning ngarep moto kowe
B               E
 nggandeng wong liyo..

   G#m      A            B
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   C#m              G#m
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    A                     E
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   F#m    B      G#m         C#m
 gulone manis.. isih manis madu..
    F#m            B         E
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  C#m                     G#m
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   A                      E
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    F#m        B         G#m   C#m
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   F#m        B        E
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   F#m        B      E
 getune nyapo mbiyen ketemu..
Facebook
Twitter

Chord Cak Percil - Cidro 3


Lihat semua :
  • Chord Cak Percil
  •