Kunci Gitar BujangTeam feat. May Ratri - Rabakal Baleni

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : F G Am A
        Dm..G..

C                    G
mas pengenku koe ngerti..
    Am                  Em
opo seng tak rasakne saiki..
    F               C
aku gelo wes gawe loro..
      Dm              G
mergo ati lio.. aku keno godo..

Int. F..G..

 C      G           Am
uwes.. ojo mbok getuni..
   F           G          C  
crito iki seng wes tau di lakoni..
  Dm           G     C       Am
koe seng wes tau tak perjuangke..
      Dm      G               C
malah akhire aku gor mbok sepelekke..

Reff :
        F        G
 pangapuranen aku..
               C  G/B Am
 wes gawe loro a..ti..mu..
         Dm
 mergo salah lan luputku..
 G          F
  aku koe dadi satru..

              G
 ojo mbok pikiri..
                   Am
 kabeh wes tak sepurani..
                 Dm
 nanging roso atiku iki..
                 G
 iseh kepengen dadi siji..

Musik : F G Em Am
        Dm G C G..

 C      G           Am
uwes.. ojo mbok getuni..
   F           G          C   Am
crito iki seng wes tau di lakoni..
  Dm           G     C       Am
koe seng wes tau tak perjuangke..
      Dm      G               C
malah akhire aku gor mbok sepelekke..

Reff :
        F        G
 pangapuranen aku..
               C  G/B Am
 wes gawe loro a..ti..mu..
         Dm
 mergo salah lan luputku..
 G          F
  aku koe dadi satru..

              G
 ojo mbok pikiri..
                   Am
 kabeh wes tak sepurani..
                 Dm
 nanging roso atiku iki..
                 G
 iseh kepengen dadi siji..

  F          E                    Am
 opo.. koe lali.. sopo seng blenjani..
                    Am            Dm
 aku ngerti nanging atiku terus gelani..
                 E      Am
 wes cukup anggonmu dolanan..
               Am             Dm
 pengenku dandani rusak e hubungan..
               E             Am
 rarep tak baleni seng marai kelaran..

      Dm G               C
 ati iki.. bakal golek liyo..
                       A
 seng isoh nompo tanpo gampang gegudo..
      Dm G        F     G  C..
 lan ora.. gampang ngeliyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C Dm D
        Gm..C..

F                    C
mas pengenku koe ngerti..
    Dm                  Am
opo seng tak rasakne saiki..
    Bb              F
aku gelo wes gawe loro..
      Gm              C
mergo ati lio.. aku keno godo..

Int. Bb..C..

 F      C           Dm
uwes.. ojo mbok getuni..
   Bb          C          F   
crito iki seng wes tau di lakoni..
  Gm           C     F       Dm
koe seng wes tau tak perjuangke..
      Gm      C               F
malah akhire aku gor mbok sepelekke..

Reff :
        Bb       C
 pangapuranen aku..
               F  C/E Dm
 wes gawe loro a..ti..mu..
         Gm
 mergo salah lan luputku..
 C          Bb
  aku koe dadi satru..

              C
 ojo mbok pikiri..
                   Dm
 kabeh wes tak sepurani..
                 Gm
 nanging roso atiku iki..
                 C
 iseh kepengen dadi siji..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm C F C..

 F      C           Dm
uwes.. ojo mbok getuni..
   Bb          C          F   Dm
crito iki seng wes tau di lakoni..
  Gm           C     F       Dm
koe seng wes tau tak perjuangke..
      Gm      C               F
malah akhire aku gor mbok sepelekke..

Reff :
        Bb      C
 pangapuranen aku..
               F  C/E Dm
 wes gawe loro a..ti..mu..
         Gm
 mergo salah lan luputku..
 C          Bb
  aku koe dadi satru..

              C
 ojo mbok pikiri..
                   Dm
 kabeh wes tak sepurani..
                 Gm
 nanging roso atiku iki..
                 C
 iseh kepengen dadi siji..

  Bb         A                    Dm
 opo.. koe lali.. sopo seng blenjani..
                    Dm            Gm
 aku ngerti nanging atiku terus gelani..
                 A      Dm
 wes cukup anggonmu dolanan..
               Dm             Gm
 pengenku dandani rusak e hubungan..
               A             Dm
 rarep tak baleni seng marai kelaran..

      Gm C               F
 ati iki.. bakal golek liyo..
                       D
 seng isoh nompo tanpo gampang gegudo..
      Gm C         Bb    C  F..
 lan ora.. gampang ngeliyo..
Facebook
Twitter

Chord BujangTeam feat. May Ratri - Rabakal Baleni


Lihat semua :
  • Chord BujangTeam
  • Chord May Ratri
  •