Kunci Gitar HJR Official X May Ratri - Berdasarkan Jarene

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        D..G…..

C       F         C
ngopo kerep ono masalah..
C      F           G
opo mergo aku sing salah..
C       F            C
sitik sitik tok gawe ribut..
C       F         G
marai suwe suwe semaput..

Int. F G C..

C         F              C
hubungan iki wes suwe le njalani..
C           F          G
tresnaku ro kowe tulus ning ati..
C         F           C
aku yo percoyo marang sliramu..
C            F            G
tresnamu rak bakal luntur nggo aku..

F           G           C      Am
karepaku yo mung siji panyuwunku..
    F            G
ojo gampang terpengaruh
        C
omongan sing mlebu..

F        G
gawe awakmu selalu
  C             Am
mikir elek ning aku..
F             G       C   C7
sayang tulong ojo begitu..

Reff :
       F           G       Em
 nek kowe ngerti kabeh kahananku
         Am           Dm
 mung berdasarkan jarene
     G            C
 ojo gampang percoyo..

 F            G
 mas.. aku ra bermaksud
   Em        Am
 menyakiti hatimu
     Dm                      G
 aku mung wedi kelangan sliramu..

        F        G
 yo wis ayo diperbaiki
   Em          Am
 hubungane ben podo wingi
 Dm       G          C
 aku ro kowe tetep dadi siji..

    F        G
 saklawase tekane pati
  Em          Am
 ora ono sing iso ngganti
 Dm                 G            C
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..

Musik : F G Em Am
        D..G…..
        F G Em Am
        D..G…..

F           G           C      Am
karepaku yo mung siji panyuwunku..
    F            G
ojo gampang terpengaruh
        C
omongan sing mlebu..

F        G
gawe awakmu selalu
  C             Am
mikir elek ning aku..
F             G     C
sayang tulong ojo begitu..

Reff :
       F           G       Em
 nek kowe ngerti kabeh kahananku
         Am         Dm
 mung berdasarkan jarene
     G            C
 ojo gampang percoyo..

 F            G
 mas.. aku ra bermaksud
   Em        Am
 menyakiti hatimu
     Dm                      G
 aku mung wedi kelangan sliramu..

        F        G
 yo wis ayo diperbaiki
   Em          Am
 hubungane ben podo wingi
 Dm       G          C
 aku ro kowe tetep dadi siji..

    F        G
 saklawase tekane pati
  Em          Am
 ora ono sing iso ngganti
 Dm                 G         C  G Am G
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..
 F                 G          C
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        E..A…..

D       G         D
ngopo kerep ono masalah..
D      G           A
opo mergo aku sing salah..
D       G            D
sitik sitik tok gawe ribut..
D       G         A
marai suwe suwe semaput..

Int. G A D..

D         G              D
hubungan iki wes suwe le njalani..
D           G          A
tresnaku ro kowe tulus ning ati..
D         G           D
aku yo percoyo marang sliramu..
D            G            A
tresnamu rak bakal luntur nggo aku..

G           A           D      Bm
karepaku yo mung siji panyuwunku..
    G            A
ojo gampang terpengaruh
        D
omongan sing mlebu..

G        A
gawe awakmu selalu
  D             Bm
mikir elek ning aku..
G             A       D   D7
sayang tulong ojo begitu..

Reff :
       G           A       F#m
 nek kowe ngerti kabeh kahananku
         Bm           Em
 mung berdasarkan jarene
     A            D
 ojo gampang percoyo..

 G            A
 mas.. aku ra bermaksud
   F#m       Bm
 menyakiti hatimu
     Em                      A
 aku mung wedi kelangan sliramu..

        G        A
 yo wis ayo diperbaiki
   F#m         Bm
 hubungane ben podo wingi
 Em       A          D
 aku ro kowe tetep dadi siji..

    G        A
 saklawase tekane pati
  F#m         Bm
 ora ono sing iso ngganti
 Em                 A            D
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..

Musik : G A F#m Bm
        E..A..
        G A F#m Bm
        E..A...

G           A           D      Bm
karepaku yo mung siji panyuwunku..
    G            A
ojo gampang terpengaruh
        D
omongan sing mlebu..

G        A
gawe awakmu selalu
  D             Bm
mikir elek ning aku..
G             A     D
sayang tulong ojo begitu..

Reff :
       G           A       F#m
 nek kowe ngerti kabeh kahananku
         Bm         Em
 mung berdasarkan jarene
     A            D
 ojo gampang percoyo..

 G            A
 mas.. aku ra bermaksud
   F#m       Bm
 menyakiti hatimu
     Em                      A
 aku mung wedi kelangan sliramu..

        G        A
 yo wis ayo diperbaiki
   F#m         Bm
 hubungane ben podo wingi
 Em       A          D
 aku ro kowe tetep dadi siji..

    G        A
 saklawase tekane pati
  F#m         Bm
 ora ono sing iso ngganti
 Em                 A         D   A Bm A
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..
 G                 A          D
 sing tenan ojo nganti ingkar janji..

Chord HJR Official X May Ratri - Berdasarkan Jarene


Lihat semua :
  • Chord HJR Official
  • Chord May Ratri
  •