Kunci Gitar Wawan Dewangga - Sandang Biru

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C Em F Fm..

C              Em
sandang biru.. sing tak tukokke..
    F                       Fm
kanggo kenangan marang sliramu..
Em                   F
langite biru dadi mendung
               C
pertondo ati nelongso..
  F            Fm                C
nelongso atiku.. urip tanpo sliramu..

C                  Em
lagek seminggu.. ketemu sliramu..
  F                   Fm
saiki wes pisasah lawase..
Em                   F
langite biru dadi mendung
               C
pertondo ati nelongso..
  F            Fm                C
nelongso atiku.. urip tanpo sliramu..

Reff :
   C
 wingi.. tanganmu ijeh tak genggem..
           F
 nanging saiki wes lungo saklawase..
   G
 melase uripku saiki..
        C
 urip dewe tanpo sliramu meneh..

           F
 marang sliramu sing mung tak tresnani..
   G
 tegak mung semene uripku..
             C
 marang sliramu..

Musik : F Fm C Am Dm G..

Em                   F
langite biru dadi mendung
               C
pertondo ati nelongso..
  F            Fm                C
nelongso atiku.. urip tanpo sliramu..

Reff :
   C
 wingi.. tanganmu ijeh tak genggem..
           F
 nanging saiki wes lungo saklawase..
   G
 melase uripku saiki..
        C
 urip dewe tanpo sliramu meneh..

           F
 marang sliramu sing mung tak tresnani..
   G
 tegak mung semene uripku..
             C
 marang sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m G Gm..

D              F#m
sandang biru.. sing tak tukokke..
    G                       Gm
kanggo kenangan marang sliramu..
F#m                  G
langite biru dadi mendung
               D
pertondo ati nelongso..
  G            Gm                D
nelongso atiku.. urip tanpo sliramu..

D                  F#m
lagek seminggu.. ketemu sliramu..
  G                   Gm
saiki wes pisasah lawase..
F#m                  G
langite biru dadi mendung
               D
pertondo ati nelongso..
  G            Gm                D
nelongso atiku.. urip tanpo sliramu..

Reff :
   D
 wingi.. tanganmu ijeh tak genggem..
           G
 nanging saiki wes lungo saklawase..
   A
 melase uripku saiki..
        D
 urip dewe tanpo sliramu meneh..

           G
 marang sliramu sing mung tak tresnani..
   A
 tegak mung semene uripku..
             D
 marang sliramu..

Musik : G Gm D Bm Em A..

F#m                  G
langite biru dadi mendung
               D
pertondo ati nelongso..
  G            Gm                D
nelongso atiku.. urip tanpo sliramu..

Reff :
   D
 wingi.. tanganmu ijeh tak genggem..
           G
 nanging saiki wes lungo saklawase..
   A
 melase uripku saiki..
        D
 urip dewe tanpo sliramu meneh..

           G
 marang sliramu sing mung tak tresnani..
   A
 tegak mung semene uripku..
             D
 marang sliramu..
Facebook
Twitter

Chord Wawan Dewangga - Sandang Biru

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Wawan Dewangga
  •