Kunci Gitar Angelloband - Ikhlas Batinku

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C..
        F G Em Am
        F G C..

    C         G            Am      G
tak tuliske layang iki dinggo kowe..
   F        G          C
mergo koe tau neng uripku..
Em                  Am
sepurane aku dudu dadi pilihanmu..
       F             G         C
tak ikhlaske senajan perih rasane..

Int. F G C..

C              G          Am        G
mbrebes mili tangisku ono neng pipi..
  F             G              C
kowe medhot tresno nggo wong liyo..
  Em                     Am
sabar aku sabar wes ra kurang-kurang..
           F         G            C
nanging ngopo koe ngilang tanpo kabar..

      F           G
wes cobo tak lalekke..
        Em        Am
kenanganku karo koe..
  F                    G         C
susah seneng masio wes kebacut sue..

Reff :
       F       G         Em          Am
 pun matur.. suwun tau teko neng urepku..
       F        G           C
 ngancani aku.. susah senengku..
     F        G         Em          Am
 aku ra.. nyongko koe tego ninggal aku..
    F         G          C
 pandongaku mugo urep mulyo..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F..G..

C              G          Am        G
mbrebes mili tangisku ono neng pipi..
  F             G              C
kowe medhot tresno nggo wong liyo..
  Em                     Am
sabar aku sabar wes ra kurang-kurang..
           F         G            C
nanging ngopo koe ngilang tanpo kabar..

      F           G
wes cobo tak lalekke..
        Em        Am
kenanganku karo koe..
  F                    G         C
susah seneng masio wes kebacut sue..

Reff :
       F       G         Em          Am
 pun matur.. suwun tau teko neng urepku..
       F        G           C
 ngancani aku.. susah senengku..
     F        G         Em          Am
 aku ra.. nyongko koe tego ninggal aku..
    F         G          C
 pandongaku mugo urep mulyo..

       F       G         Em          Am
 pun matur.. suwun tau teko neng urepku..
       F        G           C
 ngancani aku.. susah senengku.. u u hu..
     F        G         Em          Am
 aku ra.. nyongko koe tego ninggal aku..
    F         G          C
 pandongaku mugo urep mulyo..
        F          G           C
 yo wes rapopo.. Insya Allah lilo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..
        A B G#m C#m
        A B E..

    E         B            C#m     B
tak tuliske layang iki dinggo kowe..
   A        B          E
mergo koe tau neng uripku..
G#m                 C#m
sepurane aku dudu dadi pilihanmu..
       A             B         E
tak ikhlaske senajan perih rasane..

Int. A B E..

E              B          C#m       B
mbrebes mili tangisku ono neng pipi..
  A             B              E
kowe medhot tresno nggo wong liyo..
  G#m                    C#m
sabar aku sabar wes ra kurang-kurang..
           A         B            E
nanging ngopo koe ngilang tanpo kabar..

      A           B
wes cobo tak lalekke..
        G#m       C#m
kenanganku karo koe..
  A                    B         E
susah seneng masio wes kebacut sue..

Reff :
       A       B         G#m         C#m
 pun matur.. suwun tau teko neng urepku..
       A        B           E
 ngancani aku.. susah senengku..
     A        B         G#m         C#m
 aku ra.. nyongko koe tego ninggal aku..
    A         B          E
 pandongaku mugo urep mulyo..

Musik : A B G#m C#m
        A B E..
        A B G#m C#m
        A..B..

E              B          C#m       B
mbrebes mili tangisku ono neng pipi..
  A             B              E
kowe medhot tresno nggo wong liyo..
  G#m                    C#m
sabar aku sabar wes ra kurang-kurang..
           A         B            E
nanging ngopo koe ngilang tanpo kabar..

      A           B
wes cobo tak lalekke..
        G#m       C#m
kenanganku karo koe..
  A                    B         E
susah seneng masio wes kebacut sue..

Reff :
       A       B         G#m         C#m
 pun matur.. suwun tau teko neng urepku..
       A        B           E
 ngancani aku.. susah senengku..
     A        B         G#m         C#m
 aku ra.. nyongko koe tego ninggal aku..
    A         B          E
 pandongaku mugo urep mulyo..

       A       B         G#m         C#m
 pun matur.. suwun tau teko neng urepku..
       A        B           E
 ngancani aku.. susah senengku.. u u hu..
     A        B         G#m         C#m
 aku ra.. nyongko koe tego ninggal aku..
    A         B          E
 pandongaku mugo urep mulyo..
        A          B           E
 yo wes rapopo.. Insya Allah lilo..
Facebook
Twitter

Chord Angelloband - Ikhlas Batinku


Lihat semua :
  • Chord Angelloband
  •