Kunci Gitar Angelloband - Ngeliyo Ati

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G C.. G

   C      G        Am G
ademe.. howo wengi iki..
      F                 G
gawe eling aku marang kowe..
     Em                     Am
sing biyen ngancani saben dinane..
        F       G          C G
nanging saiki kowe ono ngendi..

   C           G           Am   G
krungu kabar kowe wes oleh ganti..
     F                       G
opo iseh urang lehku nggemateni..
    Em                    Am
nganti kowe lungo tanpo sebab..
        F        G        C
ngikhlaske kowe ati iki kuat..

Reff :
           F                       G
 yen ora sayang.. ra sah ngomong sayang..
             Em                     Am
 aku wes ngerti.. kabeh sing mbok tutupi..
               F                   G
 wes ngucap janji.. bakal ngancani aku..
                        C
 nanging malah mbok blenjani..

Musik : F G Em Am
        F G C..

   C           G           Am   G
krungu kabar kowe wes oleh ganti..
     F                       G
opo iseh urang lehku nggemateni..
    Em                    Am
nganti kowe lungo tanpo sebab..
        F        G        C
ngikhlaske kowe ati iki kuat..

Reff :
           F                       G
 yen ora sayang.. ra sah ngomong sayang..
             Em                     Am
 aku wes ngerti.. kabeh sing mbok tutupi..
               F                   G
 wes ngucap janji.. bakal ngancani aku..
                        C
 nanging malah mbok blenjani..

           F                       G
 yen ora sayang.. ra sah ngomong sayang..
             Em                     Am
 aku wes ngerti.. kabeh sing mbok tutupi..
               F                   G
 wes ngucap janji.. bakal ngancani aku..
                        C
 nanging malah mbok blenjani..
            F   G                  C
 aku wes ikhlas.. dewe wes ra dadi siji..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A D.. A

   D      A        Bm  A
ademe.. howo wengi iki..
      G                 A
gawe eling aku marang kowe..
     F#m                    Bm
sing biyen ngancani saben dinane..
        G       A          D  A
nanging saiki kowe ono ngendi..

   D           A           Bm   A
krungu kabar kowe wes oleh ganti..
     G                       A
opo iseh urang lehku nggemateni..
    F#m                   Bm
nganti kowe lungo tanpo sebab..
        G        A        D
ngikhlaske kowe ati iki kuat..

Reff :
           G                       A
 yen ora sayang.. ra sah ngomong sayang..
             F#m                    Bm
 aku wes ngerti.. kabeh sing mbok tutupi..
               G                   A
 wes ngucap janji.. bakal ngancani aku..
                        D
 nanging malah mbok blenjani..

Musik : G A F#m Bm
        G A D..

   D           A           Bm   A
krungu kabar kowe wes oleh ganti..
     G                       A
opo iseh urang lehku nggemateni..
    F#m                   Bm
nganti kowe lungo tanpo sebab..
        G        A        D
ngikhlaske kowe ati iki kuat..

Reff :
           G                       A
 yen ora sayang.. ra sah ngomong sayang..
             F#m                    Bm
 aku wes ngerti.. kabeh sing mbok tutupi..
               G                   A
 wes ngucap janji.. bakal ngancani aku..
                        D
 nanging malah mbok blenjani..

           G                       A
 yen ora sayang.. ra sah ngomong sayang..
             F#m                    Bm
 aku wes ngerti.. kabeh sing mbok tutupi..
               G                   A
 wes ngucap janji.. bakal ngancani aku..
                        D
 nanging malah mbok blenjani..
            G   A                 D
 aku wes ikhlas.. dewe wes ra dadi siji..

Outro : D
Facebook
Twitter

Chord Angelloband - Ngeliyo Ati

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Angelloband
  •