Kunci Gitar WIS BEDO - Bayu Blenk

Transpose:
Intro : C Em Am..
        F..G..C..

   C       Em       Am
mbiyen.. tau ono crito..
  F                  G
kowe.. bakal tetep setyo..
  C         Em        Am
nanging.. saiki wis bedo..
  F                  G
kowe.. ninggal aku lungo..

Em          Am
 kabeh janjimu..
Em       Am     A
 tibane amung semu..
           F
ning ngarepku ngomong sayang..
           G
ning mburi tresnamu ilang..

Reff :
     Am             Dm
 rasamu.. saiki wis bedo..
        G               C
 merga ono.. ati sing liyo..
        Am                      Dm
 tak ikhlaske kowe gandheng liyane..
        F                G
 nadyan atiku.. abot rasane..
                     (Am)
 tak golek tresno liyane..

Musik : Am..Dm..     G..C..  -G/B
             ho oo oo..  oo oo..
        Am..Dm..F G C..

Em          Am
 kabeh janjimu..
Em       Am     A
 tibane amung semu..
           F
ning ngarepku ngomong sayang..
           G
ning mburi tresnamu ilang..

Reff :
      Am               Dm
 (rasaku.. saiki wis bedo..)
         G               C
 (mergo ono.. ati sing liyo..)
  E    Am           Dm
 (mugo kowe.. isa lilo..)
           F                      E
 (nyawang aku.. nggandheng wong liyo..)
                                ho oooo..

     Am             Dm
 rasamu.. saiki wis bedo..
        G               C
 merga ono.. ati sing liyo..
        Am                      Dm
 tak ikhlaske kowe gandheng liyane..
        F                G
 nadyan atiku.. abot rasane..
                     (Am)
 tak golek tresno liyane..

Outro : Am Dm G C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm Em..
        C..D..G..

   G       Bm       Em
mbiyen.. tau ono crito..
  C                  D
kowe.. bakal tetep setyo..
  G         Bm        Em
nanging.. saiki wis bedo..
  C                  D
kowe.. ninggal aku lungo..

Bm          Em
 kabeh janjimu..
Bm       Em     E
 tibane amung semu..
           C
ning ngarepku ngomong sayang..
           D
ning mburi tresnamu ilang..

Reff :
     Em             Am
 rasamu.. saiki wis bedo..
        D               G
 merga ono.. ati sing liyo..
        Em                      Am
 tak ikhlaske kowe gandheng liyane..
        C                D
 nadyan atiku.. abot rasane..
                     (Em)
 tak golek tresno liyane..

Musik : Em..Am..     D..G..  -D/F#
             ho oo oo..  oo oo..
        Em..Am..C D G..

Bm          Em
 kabeh janjimu..
Bm       Em     E
 tibane amung semu..
           C
ning ngarepku ngomong sayang..
           D
ning mburi tresnamu ilang..

Reff :
      Em               Am
 (rasaku.. saiki wis bedo..)
         D               G
 (mergo ono.. ati sing liyo..)
  B    Em           Am
 (mugo kowe.. isa lilo..)
           C                      B
 (nyawang aku.. nggandheng wong liyo..)
                                ho oooo..

     Em             Am
 rasamu.. saiki wis bedo..
        D               G
 merga ono.. ati sing liyo..
        Em                      Am
 tak ikhlaske kowe gandheng liyane..
        C                D
 nadyan atiku.. abot rasane..
                     (Em)
 tak golek tresno liyane..

Outro : Em Am D G

Chord WIS BEDO - Bayu Blenk

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Bayu Blenk
  •