Kunci Gitar Okta Viola - Ikhlas

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : F..G..C G/B Am..
        Dm..G..C..

   C                  F
mbiyen tau jalani hubungan..
       G                  C
kowe karo aku naliko berjuang..
-G/B      Am                  Dm
 nganti seprene kadang ku kelingan..
         G                  C   G
tresnoku ra iso gawemu bertahan..

  C                       F
nanging kabeh iki wes garise..
         G                     C
kudu tak ikhlaske mlaku dewe-dewe..
-G/B  Am                      Dm
 mergo kahananku kowe ninggal aku..
       G                      C
jaremu ra iso njunjung derajatku..

Reff :
   F                  C
 nanging.. aku ora ngiro..
              Dm           G
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    C
 mergo kahananku..

     F                  C
 tresno.. mung dadi cerito..
                 Dm            G
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    F           G         C
 mergo kowe wes nglarani ati..

 Am            Em  F         C -G/B
 yen.. eleng kowe.. abot rasane..
 Am             Em         F
 neng.. koyo ngene.. tresnoku..
                G                   C
 mung setetes banyu.. neng njero atimu..

Musik : Am Em F C
        Am Em F..G..

  C                       F
nanging kabeh iki wes garise..
         G                     C
kudu tak ikhlaske mlaku dewe-dewe..
      Am                      Dm
mergo kahananku kowe ninggal aku..
       G                      C
jaremu ra iso njunjung derajatku..

Reff :
   F                  C
 nanging.. aku ora ngiro..
              Dm           G
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    C
 mergo kahananku..

     F                  C
 tresno.. mung dadi cerito..
                 Dm            G
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    F           G         C
 mergo kowe wes nglarani ati..

   F                  C
 nanging.. aku ora ngiro..
              Dm           G
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    C
 mergo kahananku..

     F                  C
 tresno.. mung dadi cerito..
                 Dm            G
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    F           G         C  -G/B
 mergo kowe wes nglarani ati..

 Am            Em   F        C -G/B
 yen.. eleng kowe.. abot rasane..
 Am             Em         F
 neng.. koyo ngene.. tresnoku..
                G                   C
 mung setetes banyu.. neng njero atimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..B..E B/D# C#m..
        F#m..B..E..

   E                  A
mbiyen tau jalani hubungan..
       B                  E
kowe karo aku naliko berjuang..
-B/D#     C#m                 F#m
 nganti seprene kadang ku kelingan..
         B                  E   B
tresnoku ra iso gawemu bertahan..

  E                       A
nanging kabeh iki wes garise..
         B                     E
kudu tak ikhlaske mlaku dewe-dewe..
-B/D#  C#m                     F#m
 mergo kahananku kowe ninggal aku..
       B                      E
jaremu ra iso njunjung derajatku..

Reff :
   A                  E
 nanging.. aku ora ngiro..
              F#m          B
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    E
 mergo kahananku..

     A                  E
 tresno.. mung dadi cerito..
                 F#m           B
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    A           B         E
 mergo kowe wes nglarani ati..

 C#m           G#m  A        E -B/D#
 yen.. eleng kowe.. abot rasane..
 C#m            G#m        A
 neng.. koyo ngene.. tresnoku..
                B                   E
 mung setetes banyu.. neng njero atimu..

Musik : C#m G#m A E
        C#m G#m A..B..

  E                       A
nanging kabeh iki wes garise..
         B                     E
kudu tak ikhlaske mlaku dewe-dewe..
      C#m                     F#m
mergo kahananku kowe ninggal aku..
       B                      E
jaremu ra iso njunjung derajatku..

Reff :
   A                  E
 nanging.. aku ora ngiro..
              F#m          B
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    E
 mergo kahananku..

     A                  E
 tresno.. mung dadi cerito..
                 F#m           B
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    A           B         E
 mergo kowe wes nglarani ati..

   A                  E
 nanging.. aku ora ngiro..
              F#m          B
 yen akhire kowe ninggalke tresnoku
    E
 mergo kahananku..

     A                  E
 tresno.. mung dadi cerito..
                 F#m           B
 mung dadi angen-angen neng njero ati
    A           B         E  -B/D#
 mergo kowe wes nglarani ati..

 C#m           G#m  A        E -B/D#
 yen.. eleng kowe.. abot rasane..
 C#m            G#m        A
 neng.. koyo ngene.. tresnoku..
                B                   E
 mung setetes banyu.. neng njero atimu..
Facebook
Twitter

Chord Okta Viola - Ikhlas


Lihat semua :
  • Chord Okta Viola
  •